Børn&Unge Video


Her kan du finde videoer om forskning og om projekter fra pædagogernes hverdag. Videoerne produceres og udgives af journalister fra Børn&Unge.


Opdateret d. 29. november 2018

Der er brug for bedre normeringer og flere penge til velfærd. Se interviewet med Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen fra BUPL’s kongres..

Se videoen ‘Vis mig, hvor du har det godt’, hvor barndomsforsker Kim Rasmussen fortæller om, hvordan børn har det godt, når de er i bevægelse – og højt oppe.

Se videoen ‘Har de det godt nok, børnene?’, hvor forsker Thomas Gitz-Johansen vil have os til at tale om den vigtige følelsesmæssige omsorg i vuggestuerne.

Se videoen ‘Pædagogikken kommer med hjem: Alexander kan fortsætte aktiviteten med far’ og se, hvordan forældresamarbejdet kan strække sig hjem i dagligstuen.

Se videoen ‘Pædagogers relationer er afgørende for deres arbejde’ og find ud af, hvorfor pædagoger betragter samarbejdet på en stue ‘som lidt af et ægteskab.

Se videoen ‘Co-teaching er nøglen til inklusion’, hvor en lærer og en pædagog deler ansvaret og opgaverne og sammen sikrer inklusionen af fire bøn med autisme.

Se videoen ‘BUPL på folkemødet 2018’, hvor BUPL opfordrer til at se barnets perspektiv.