Overenskomst for privatansatte

BUPL har indgået overenskomst om løn- og arbejdsvilkår for personale ansat ved frie grundskoler. BUPL har også indgået overenskomster med en flere private organisationer for ansatte i private institutioner.


Kort om overenskomsterne for private

Overenskomsterne giver dig svar på en række forhold, der har betydning for dit arbejdsliv. Herunder løn, ansættelsesform, arbejdstid, overarbejde, ferie og sygdom.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale fagforening.

Værd at vide om pension:

  • Har din arbejdsplads tiltrådt en overenskomst med BUPL, så får du pension. Din pension kommer oven i lønnen og indbetales til Pædagogernes Pensionskasse (PBU). 
    Læs mere om din pension hos PBU 
     

    Hvis der ikke er en overenskomst på din arbejdsplads, så fremgår det i dit ansættelsesbrev, om du får pension. Derudover skal du være opmærksom på, om du evt. selv skal betale en del af din pension ud af din løn.

    Det er altid en god idé at kontakte din lokale BUPL fagforening for rådgivning, inden du skriver under på din ansættelseskontrakt.

Ingen overenskomst – hvad skal du skal være opmærksom på..

Hvis du overvejer at søge job, eller bliver du tilbudt job på en privat pædagogisk arbejdsplads uden overenskomst, så skal du være meget opmærksom på dine ansættelsesvilkår.

Se mere om ansættelse uden overenskomst her

I tvivl?

Har du spørgsmål til din overenskomst, så kontakt din lokale fagforening.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.