Samarbejdsportal illustration

BUPL Samarbejdsportal 

Den nye app gør det lettere for BUPL's tillidsrepræsentanter at få overblik, kommunikere og dele dokumenter med kolleger og netværksgrupper.

Hent BUPL Samarbejdsportal

Hvis du er tillidsrepræsentant, ledertillidsrepræsentant eller fællestillidsrepræsentant, giver BUPL Samarbejdsportal dig blandt andet:

 • En oversigt over de medlemmer, du er tillidsrepræsentant for, fordelt på arbejdspladser. Oversigten vedligeholdes automatisk, og du kan se, når nye medlemmer kommer til.
   
 • En sikker og nem chat, så du kan være i dialog med medlemmerne, din fællestillidsrepræsentant og tillidsrepræsentant-kolleger på tværs af din kommune, din fagforening og hele BUPL.
   
 • Mulighed for at skrive gruppebeskeder. Er du fx tillidsrepræsentant på 0-6-års området, vil du være del af en gruppechat for alle tillidsrepræsentanter og fællestillidsrepræsentanter på 0-6 års området i kommunen.
   
 • Adgang til netværksgrupper, hvor fællestillidsrepræsentanter sammen med faglige sekretærer og faglige konsulenter kan dele viden med tillidsrepræsentanterne i kommunen.
   
 • Medlemmerne kan hente appen og kommunikere med dig igennem den. Medlemmerne kan også kommunikere med deres tillidsrepræsentant via Mit BUPL.

Som tillidsrepræsentant kan du opfordre dine medlemmer til at hente BUPL Samarbejdsportal.

Du kan hente appen i:

Søg på ’BUPL’ eller ’BUPL Samarbejdsportal’.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvordan logger jeg ind i appen første gang? Skal medlemmer hente appen for at læse beskeder fra TR? Hvad gør jeg, når medlemsoplysninger er forkerte?

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål 

Brug for hjælp? 

Oplever du problemer, eller har du feedback til appen, så send en mail til portalfeedback@bupl.dk

Hvis der er fejl i medlemsoplysninger, skal du kontakte din lokale BUPL-fagforening og få hjælp. Du finder også oplysningerne i appen. 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.