medlem BUPL medlemskab

Bliv medlem af BUPL 

BUPL er fagforening for pædagoger. Du kan få hjælp og rådgivning om bl.a. løn, ansættelse og karriere og blive en del af et stort fagligt fællesskab, der arbejder for højere løn, bedre arbejdsvilkår og en stærk profession. Bliv også medlem af BUPL-A, og vær forsikret, hvis du bliver ledig.
Skema med medlemsfordele

Meld dig ind i BUPL

Meld dig ind i BUPL og BUPL-A via formularen her

Har du brug for at blive overflyttet fra en anden a-kasse til BUPL-A, er det også denne formular, du skal bruge.

  • Det kan fagforeningen BUPL

    BUPL sikrer dig gode arbejdsforhold og tryghed gennem hele dit arbejdsliv. Vi har et særligt kendskab til det pædagogiske arbejdsområdet, og vi arbejder for at styrke den pædagogiske profession. Det er også BUPL, der forhandler løn og vilkår på pædagogernes vegne. Som medlem har du adgang til en række faglige og kontante fordele.

  • BUPL er både en fagforening og et stærkt fagligt fællesskab for pædagoger. Sammen skaber vi forandring for vores profession, løn og vilkår.

    Elisa Rimpler, formand
  • Det kan a-kassen BUPL-A

    BUPL-A hjælper dig med at finde det pædagogjob, du drømmer om, og samtidig er a-kassen et økonomisk sikkerhedsnet, hvis du skulle blive ledig. Det er a-kassen, der udbetaler dagpenge til dig, og du kan derfor se a-kassen som en forsikring mod ledighed.

Ret dine oplysninger på MitBUPL

Har du skiftet arbejdsplads eller fået nyt telefonnummer? Eller er du på vej på barsel, under uddannelse eller noget helt tredje? Vi vil meget gerne have de rette oplysninger om dig. 
Opdater dine medlemsoplysninger på MitBUPL.

Meld dig ud af BUPL/BUPL-A

Får du arbejde, der er dækket af en anden overenskomst end BUPL's, skal du skifte fagforening og a-kasse. Du har mulighed for at blive passivt medlem af BUPL.

Udmeldelse foregår ved at logge ind på Mit BUPL

Kontakt medlemsafdelingen

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.