Børn&Unge 43 - Dagbog 07.11.07

Fotoserie: Mariannes dagbog

Det var en almindelig dag for Marianne Nielsen, (50), men for fotograf Jeppe Carlsen var det en aldeles udmattende dag, som gav ham et nyt syn på arbejdslivet i institutionerne. Billederne blev afleveret med en bemærkning om, at han havde fået stor respekt for pædagogers arbejde, som han ikke havde forestillet sig var SÅ udmattende...

Marianne Nielsen blev uddannet fra Statens Socialpædagogiske Seminarium på Islands Brygge i 1980. Da hun som 13-årig passede sine små kusiner i fritiden, havde hun ingen idé om, at børn skulle komme til at fylde det meste af hendes voksenliv.

"Efter gymnasiet vidste jeg ikke, hvad jeg havde lyst til at arbejde med, så jeg søgte ind på Statens Socialpædagogiske Seminarium på Islands Brygge. Når jeg tænker tilbage på min tid som pædagog i vuggestuer og børnehaver, fortryder jeg ikke et eneste øjeblik," siger hun.

"Børn er dejlige små mennesker med en glæde, der hele tiden kommer frem. De er livstykker alle sammen på hver deres måde, hvilket skaber en utrolig spændende og anderledes hverdag. Og det sætter jeg mest pris på i mit arbejde," siger Marianne Nielsen, der siden 1991 har arbejdet i Vægterparkens Børnehave på Amager, hvor hun også bor sammen med sin mand Henrik og sønnen Mathias.



Se billederne af Marianne Nielsens dag på de følgende sider.



Hør Marianne Nielsen selv fortælle og se flere billeder på www.boernogunge.dk/dagbog

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.