Kampvalg i sigte: Mød de to, der vil være lederforeningens nye formand 

Den nuværende formand for Lederforeningen genopstiller ikke til april. To nye kandidater har meldt sig som hendes mulige efterfølger. Læs om deres visioner for pædagogfaglig ledelse og for Lederforeningen.
billede af håndsoprækning afstemning
Den 24. april skal Lederforeningen i BUPL vælge ny formand.

Når de delegerede mødes til Lederforeningens Landsmøde på Nyborg Strand 24. april, vil der være kampvalg til formandsposten.

Den siddende formand, Eva Munck Immertreu, har netop meddelt, at hun ikke genopstiller. To markante lederprofiler har meldt sig ind i kampen for at efterfølge hende: Kristine Schroll fra Aarhus og Pernille Dam Marcussen fra Viborg. Og inden selve valghandlingen i Nyborg kan flere kandidater nå at melde sig.

De to jyske ledere, som går efter formandsposten, har begge tårnhøje ambitioner om at sætte pædagogfaglig ledelse og Lederforeningen på dagsordenen, men de har forskellige prioriteringer og fokus. Her kan du læse, hvad de står for hver især, og hvad de vil kæmpe for.

Kristine Schroll: Jeg vil skabe tid til pædagogfaglig ledelse 

Pernille Dam Marcussen: Jeg vil skabe meget mere synlighed

Kom med til virtuelt valgmøde

Hvis du kunne tænke dig at høre, hvad de to kandidater står for, kan du deltage i et virtuelt valgmøde i Lederforeningen i BUPL 9. april kl. 18.00-19.00.

Alle er velkomne til at se og høre, hvad kandidaterne står for.  De delegerede til landsmødet har taleret og kan derfor logge sig på med egen lyd og kamera. Alle deltagere kan stille skriftlige spørgsmål til kandidaterne undervejs på mødet. 

Her er det link, som du skal bruge for at logge dig på mødet 9. april.

Har du brug for it-support i forbindelse med onlinemødet, kan du ringe til tlf. 2216 1905.

Læs også: Lederforeningens formand genopstiller ikke: Disse resultater er jeg stolt af

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.