Kampvalg til posten som Lederforeningens formand

Når de pædagogfaglige ledere til april skal vælge formand for Lederforeningen i BUPL er der flere kandidater at vælge imellem. Snart kan du møde kandidaterne til et virtuelt valgmøde - og du kan stadig nå at melde dig som kandidat.
Foto viser afstemningssituation med oprakte hænder

Når der 24. april er valg til formandsposten i Lederforeningen i BUPL, har de pædagogfaglige ledere udsigt til kampvalg.

Den siddende formand, Eva Munck Immertreu, er på valg, og indtil videre har også Kristine Schroll, dagtilbudsleder i Aarhus og medlem af Lederforeningens bestyrelse, også meldt sig som kandidat til formandsposten.

Det er stadig muligt at melde sig som kandidat, så endnu flere udfordrere kan være på vej. (se boks nederst).

Mød kandidaterne til virtuelt valgmøde 9. april

Hvis du vil høre mere om kandidaterne og deres visioner for, hvordan Lederforeningen bedst varetager medlemmernes interesser fremover, så har du chancen 9. april kl. 18-19.

Her afholder Lederforeningen i BUPL et virtuelt valgmøde, hvor foreningens medlemmer kan se med og stille spørgsmål til kandidaterne undervejs.

Alle medlemmer kan som sagt deltage i mødet, men delegerede på Lederforeningens landsmøde modtager en direkte invitation via mail, og de har desuden taleret på mødet.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og tænk over, hvad I vil spørge formandskandidaterne om. I får flere detaljer om mødet, når tiden nærmer sig. 

Sådan melder du dit kandidatur til formandsposten i Lederforeningen i BUPL

Medlemmer af Lederforeningen i BUPL, som ønsker at stille op som kandidat til formandsposten og deltage i det virtuelle valgmøde, skal seneste 8. april meddele deres kandidatur og deltagelse til Lederforeningen i BUPL.

Meld dit kandidatur til Lederforeningen@bupl.dk

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.