Mød BUPL på Folkemødet

BUPL inviterer i år til debat om to aktuelle emner: Pædagogmanglen og børn og unges mistrivsel. Kom forbi, hvis du er på Folkemødet d. 17. og 18. juni.
Er der en voksen-grafik

Er der en pædagog til stede? 

BUPL deltager igen i debatter på Folkemødet på Bornholm. Fredag 17. juni inviterer vi til debat på Politikens scene og stiller det meget relevante spørgsmål ”Er der en pædagog til stede?”

Medierne bugner af tusindvis af jobannoncer for ledige pædagogstillinger. Der bliver stadig længere mellem pædagogerne i landets børnehaver og vuggestuer, og der er tomme stole på landets pædagoguddannelser.

Manglen på pædagoger truer med at underminere kvaliteten i daginstitutioner og fritidsinstitutioner på et tidspunkt, hvor der er mere brug for pædagogfaglighed end nogen sinde.

Kom og hør BUPL’s formand Elisa Rimpler og andre aktører debattere, hvordan vi løser et af velfærdssamfundets mest brændende problemer. Det foregår fredag  klokken 11.15 til 12.15 på Politikens scene. Politikens uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang er moderator.

Mistrivsel truer det gode børneliv

Lørdag inviterer BUPL til debat om en anden akut velfærdskrise, nemlig den stigende mistrivsel blandt børn og unge. Det sker på Altingets scene Vinklen under overskriften ”Mistrivsel truer det gode børneliv”.

Regeringen tiltrådte med en ambition om at gøre Danmark til verdens bedste land at være barn i. men alle data viser, at det går den forkerte vej. Mistrivslen og antallet af diagnoser blandt børn og unge stiger støt. Hvad gør vi forkert, og hvad gør vi ved det?

BUPL’s formand Elisa Rimpler deltager i debatten, som styres af Altingets ansvarshavende chefredaktør Jakob Nielsen. Det foregår lørdag klokken 14.00-15.00.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.