Bevar store bededag: Skriv under og deltag i demonstration  

Regeringen vil afskaffe store bededag, men forslaget møder stor modstand. Ved at deltage i underskriftindsamlingen og demonstrationen kan du være med til at vise, at vi ikke vil acceptere, at regeringen på den måde fjerner en af vores fridage.
billede af forælder med 3 børn

Sammen med de øvrige forbund i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH)  har vi sat gang i en underskriftsindsamling og planlægger en demonstration på Christiansborg, fordi vi vil bevare store bededag. 

Pædagoger har et hårdt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, og vi har brug for alle vores fridage. Lovforslaget er også et overgreb på den danske model og vores aftalesystem.

Det hører ingen steder hjemme, at regeringen på den måde dikterer, at vi skal afgive en fridag. 

Underskrifter og demonstration

Du kan være med til at give budskabet til regeringen styrke ved at deltage i underskriftindsamlingen og i demonstrationen søndag den 5. februar kl. 14.00 på Christiansborg i København.

Alle er velkomne til den familievenlige demonstration, og der er arrangeret busser fra hele landet. Du kan finde dem via linket nedenfor.

Planlægningen er i fuld gang, og du kan holde dig opdateret i facebook-begivenheden nedenfor og hos din lokale fagforening.

Nu har over 400.000 skrevet under

Underskriftindsamlingen bevarstorebededag.dk, som blev lanceret den 17. januar, har fået flere end 400.000 underskrifter alene den første uge, og man kan forsat skrive under.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.