Science er da ikke for pædagoger. Eller hvad?

Science er ikke let at arbejde med, mener mange pædagoger. Kom med på science-festival for de mindste og få masser af inspiration til at komme i gang med at arbejde med dette læreplanstema.
Børn og science

Natur, Udeliv og Science. Det er det tema i den styrkede pædagogiske læreplan, mange pædagoger har sværest ved at løfte i hverdagen. Det vil en gruppe pædagoger, forskere og studerende og et bibliotek gøre noget ved. Og de er allerede i fuld gang.

Tag med Børn&Unge Podcast til mini-science-festival på Blågårds Plads i København, hvor vuggestue- og børnehavebørn, pædagoger og studerende fik mulighed for selv at prøve kræfter med alt fra robotter til magnetisme.

Det handler om at udvikle science-pædagogik. Med en tilgang hvor børn og pædagoger sammen undersøger, undrer sig og eksperimenter sammen. Og hvor pædagogerne udvikler deres måde at stille åbne, undersøgende spørgsmål på. 

Ingredienserne til en sciencepædagogik er i høj grad til stede, siger Thorleif Frøkjær, lektor ved Københavns Professionshøjskole.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.