Pædagoger lukker magien ind i børnehaven

I denne episode af Børn&Unge Podcast kan du komme med til Børnehuset Spirebakken i Roskilde, hvor pædagogerne har arbejdet med de magiske øjeblikke i hverdagen. Du kan også møde forskeren bag projektet.

Det banker på døren til Rødderne. Ind kommer en pædagog, og i hænderne har hun en æske af guld. Alle børn kigger op. Hvad er der mon i æsken?

Sådan ser et af øjeblikkene ud fra aktionsforskningsprojektet 'Magien ind i dagtilbuddet', hvor pædagoger og forskere sammen har skullet arbejde med at skabe magi i hverdagen. For det skal være sjovt at være i børnehave. Både for børn og voksne.

Kom med til Børnehuset Spirebakken i Roskilde og hør docent Merete Cornét Sørensen fra Professionshøjskolen Absalon fortælle om projektet - og om de mange positive sidegevinster, der har været undervejs.

Hør podcasten ved at klikke på afspilleren nedenfor - eller find Børn&Unge Podcast i din podcast-app og abonnér på nyt indhold, så du ikke går glip af nyt om forskning, viden og praksis på det pædagogiske område.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.