Kreative processer, der fremmer fællesskab og inklusion

Hør forsker Mikkel Snorre Boysen fortælle om, hvordan kreative processer i fritidsinstitutioner kan fremme både fællesskab og inklusion og styrke børn og unges motivation. Han trækker en række gode cases frem og fokuserer på, hvordan pædagoger kan styrke det kreative miljø gennem pædagogiske og organisatoriske greb.
Kreativeprocesser og fællesskaber Mikkel Snorre Boysen

Mikkel Snorre Boysen tager udgangspunkt i, at kreative processer både kan fremme fællesskab og inklusion og styrke vores livskvalitet og motivation.

Han sætter i sit oplæg fokus på, hvordan pædagoger i det fritidspædagogiske felt kan styrke det kreative miljø og specifikt det musiske miljø gennem pædagogiske og organisatoriske greb – også uden at have en særlig kreativ ekspertise.

Hør også om, hvordan han ser, at pædagoger kan skabe netværk med kreative professionelle, der kan hjælpe med til at styrke kreative aktiviteter og værksteder i det pædagogiske (klub-)miljø.

Lyt med i videooptagelsen herunder. De første 28 minutter er oplæg fra Mikkel Snorre Boysen. De sidste 20 minutter er han i dialog om kreativitet og inkluderende fællesskaber med Elisa Rimpler. Hør den sammen med kolleger.

Optagelsen er fra et live webinar 11. januar 2022. Den varer 45 minutter.

Mikkel Snorre Wilms Boysen er ph.d. og docent ved Center for Pædagogik, Professionshøjskolen Absalon.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.