Bliv medlem


Når du arbejder på en pædagogisk arbejdsplads, er BUPL det oplagte valg som fagforening. Det gælder uanset om du er privat eller offentligt ansat. Eller om du er ansat med eller uden overenskomst.


Som medlem af BUPL og a-kassen bliver du en del af Danmarks største pædagogiske fællesskab. Vi står klar med støtte, rådgivning og økonomisk tryghed, hvis der opstår problemer i dit arbejdsliv.

BUPL aftaler din løn og dine vilkår, når du arbejder på overenskomst. Og hvis ikke der er overenskomst, tjekker vi din ansættelseskontrakt inden du skriver under.

Meld dig ind i BUPL


 

Som pædagogstuderende er det rigtige valg både at blive medlem af PLS (Pædagogstuderendes Landssammenslutning) og BUPL’s a-kasse. Det giver dig fordele – også økonomisk.

Som studerende betaler du kun for at være medlem af PLS. Medlemskabet af BUPL får du med gratis. Du får også de første 2 måneder i BUPL gratis, når du er færdiguddannet som pædagog. Hvis du ikke er kommet i job, er medlemskab af BUPL fortsat gratis!

Som studerende er BUPL’s a-kasse også gratis, hvis du er under 30 år. Er du over 30 år, får du rabat.

  • Melder du dig ind i BUPL’s a-kasse senest et år før sidste eksamensdato, har du ret til dagpenge allerede dagen efter din sidste eksamen.
  • Hvis du ikke har været medlem af a-kassen minimum det sidste år af dit studie, skal du nå at melde dig ind senest 14 dage efter sidste eksamen. Så har du ret til dagpenge en måned efter sidste eksamen.
  • Gør du ingen af delene, skal du betale til a-kassen i minimum et år og i den periode have haft fuldtidsarbejde i et år, før du har ret til dagpenge.

Hvis du melder dig ind et år før sidste eksamen og er arbejdsløs, når du bliver færdiguddannet, ”tjener” du en måneds dagpenge, svarende til ca. 14.600 kr.

Meld dig ind i BUPL

Få en god og billig forsikring som pædagogstuderende

Se oversigt over informationsmøder for studerende


Som nyuddannet pædagog hjælper BUPL og BUPL’s a-kasse dig godt i gang – både med din jobsøgning, med vikaransættelser eller med at komme i job. Medlemskab af BUPL er gratis, indtil du har job.

Hvis du ikke allerede er medlem af BUPL’s a-kasse, så husk at melde dig ind senest 14 dage efter sidste eksamen.

Hvis du har været medlem af PLS (Pædagogstuderendes Landssammenslutning) minimum hele det sidste år af din studietid, er de to første måneders medlemskab af BUPL gratis. Har du ikke fået job, er medlemskab af BUPL fortsat gratis.

Har du ikke været medlem af PLS, får du en måneds gratis medlemskab af BUPL, og har du ikke fået job, er medlemskab af BUPL fortsat gratis.

  • Har du meldt dig ind i BUPL’s a-kasse senest et år før sidste eksamensdato, har du ret til dagpenge allerede dagen efter din sidste eksamen.
  • Hvis du ikke har været medlem af BUPL’s a-kasse minimum det sidste år af din studietid, skal du melde dig ind senest 14 dage efter sidste eksamen. Så har du ret til dagpenge en måned efter sidste eksamen.
  • Gør du ingen af delene, skal du betale til a-kassen i minimum et år og i den periode have haft fuldtidsarbejde i et år, før du får ret til dagpenge.

Meld dig ind i BUPL


Hvis du som pædagog bliver ledig, kan du få dagpenge fra BUPL’s a-kasse. A-kassen og BUPL hjælper med din jobsøgning ved for eksempel vejledning, rådgivning og netværk. Du kan deltage i lokale projekter, der skaber jobs eller styrker dine kompetencer, så de matcher institutionerne.

Som ledig kan du få medlemskabet af BUPL til halv pris. Er du nyuddannet og ledig, er medlemskabet helt gratis.

BUPL aftaler din løn, når du har fået arbejde.

Bliver du arbejdsløs, skal du melde dig ledig på jobcenteret på jobnet.dk første ledighedsdag. Derefter kan du søge dagpenge i a-kassen ved at udfylde en ledighedserklæring.

Husk at du som ledig skal orientere dig grundigt i reglerne.
Læs mere i a-kassens guide om at være blevet ledig

Meld dig ind i BUPL


BUPL er fagforeningen for dig, der arbejder som pædagogisk leder på en af vores overenskomster. BUPL’s a-kasse er blandt landets billigste.

Er du leder og medlem af BUPL, bliver du automatisk medlem af BUPL’s Lederforening.

Du har mulighed for personlig lederrådgivning. Du får også fagbladet Ledetråden og får tilbud om arrangementer for ledere.

Meld dig ind i BUPL

Læs mere om BUPL’s Lederforening

Fagbladet Ledetråden

Arrangementer for ledere