Lederne i BUPL har valgt deres nye formand

Kristine Schroll er i dag valgt som ny formand for Lederforeningen i BUPL, som organiserer 4000 pædagogfaglige ledere fra hele Danmark.
Kristine Schroll
Kristine Schroll er ny formand for Lederforeningen i BUPL

Kristine Schroll er ny formand for Lederforeningen i BUPL. Hun afløser Eva Munck Immertreu på posten. Det blev afgjort efter et kampvalg med lederkollega Pernille Dam Marcussen på lederforeningens landsmøde på Hotel Nyborg Strand.

Kristine Schroll har siden 2007 været leder af flere dagtilbud i Aarhus, og desuden har hun været aktiv i bestyrelsen for Lederforeningen i BUPL.

- Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for den tillid, lederne har vist mig. Nu glæder jeg mig til endelig at komme i gang med arbejdet, siger Kristine Schroll.

Hun vil især lægge vægt på det strategiske arbejde for at sikre lederne bedre vilkår.

- Lederne er hårdt pressede og har brug for mere tid til den pædagogfaglige ledelse. Jeg glæder mig til at kæmpe for bedre løn og vilkår for de pædagogfaglige ledere. Og så glæder jeg mig til at samarbejde med Elisa Rimpler og resten af BUPL om bedre normeringer og om de store udfordringer, der er med at rekruttere pædagoger, siger Kristine Schroll.

Elisa Rimpler, formand for BUPL, var naturligvis også til stede ved generalforsamlingen og kunne ønske sin nye formandskollega tillykke med valget.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med samarbejdet. Pædagoger og ledere er fælles om at kæmpe for at sikre børnenes trivsel og udvikling. Det kræver både tid til pædagogfaglig ledelse og høj pædagogfaglighed, siger Elisa Rimpler.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.