Personalepolitik

Få styr på personalepolitikken i din institution. BUPL’s Lederrådgivning kan give dig sparring og hjælp til at komme godt i gang med udvikling af politikken.

En god personalepolitik er godt forankret blandt medarbejderne i institutionen og hviler på solid indsigt i regler og rammer for institutionens virksomhed. BUPL’s Lederrådgivning kan give dig sparring på processen omkring udvikling af personalepolitikken og rådgive om regler og rammer på området.

Sådan kan vi hjælpe dig videre

  • Brug BUPL’s guide herunder til udvikling af personalepolitik, eller
  • Kontakt juridisk konsulent Ulla Nielsen, hvis du har brug for hjælp til fortolkning af love og regler eller vil have gode råd til processen.
    Skriv til Ulla: un@bupl.dk

Vejledning til en ny personalepolitik

Skal I udvikle en ny personalepolitik? Eller opdatere en eksisterende? Brug BUPL’s vejledning, der guider dig igennem udviklingen af personalepolitikken – en visionær proces med solid forankring i personalegruppen.

De fleste institutioner har en personalepolitik – eller også findes der en i kommunen. Nogle steder er den ikke helt opdateret. Andre steder mangler der et eller flere vigtige emner i politikken. Ofte er den ukendt og bliver sjældent inddraget i hverdagen.

BUPL’s guide ”Vores personalepolitik” er et konkret redskab til en proces for udvikling af en ny personalepolitik eller opdatering og konkretisering af en eksisterende. I kan gribe jeres arbejde med personalepolitikken an på mange måder – vores guide er forslag til et redskab, der kan understøtte processen.

Hent de enkelte redskaber og skabeloner fra vejledningen:

Del meget gerne jeres erfaringer med os, der har udviklet vejledningen.

Al kritik – positiv og negativ – er velkommen. Skriv til un@bupl.dk.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.