Pædagog og børn spiller musik

Mentorordning

Er du ledig pædagog, og har du brug for inspiration og sparring på din jobsøgning fra en erfaren pædagog? Så er vores mentorordning måske noget for dig.

En mentor er en erfaren pædagog, som allerede er i arbejde. Sammen kan I dele erfaringer om jobsøgning, du kan få inspiration og input til dit CV, ansøgning og træning i jobsamtalen. Eller du kan få sparring om, hvilke kompetencer der er relevante for dig at lægge vægt på – måske sammenholdt med institutioner, din mentor kender.

Formålet med mentorordningen er at bringe dig tættere på et job. Den er frivillig. Og det er dig og din mentor, der bliver enige om, hvad der giver mening at bruge tiden på.

Hvis du siger ja til tilbuddet, foretager vi et match med en mentor, som passer til din faglige profil og dine jobønsker. Vi prøver så vidt muligt at finde en mentor til dig, som bor i samme område som dig.

Herefter er det op til jer at skræddersy forløbet, så det giver mening for jer. Ansvaret for forløbet ligger som udgangspunkt hos dig. Det vil sige, at du står for at aftale møderne med din mentor.

Mentorforløbet strækker sig over cirka 2 måneder.

Kontakt os, hvis du vil have en mentor. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.