Pædagog og børn spiller musik

Mentorordning

Er du ledig pædagog, og har du brug for inspiration og hjælp til jobsøgning fra en erfaren pædagog? Så er vores mentorordning måske noget for dig. Gennem et forløb på et par måneder får du tæt sparring på alt fra CV til jobsamtale, så du kan øge dine chancer for at få dit drømmejob.

En mentor er en erfaren pædagog, som allerede er i arbejde. Sammen kan I dele erfaringer om jobsøgning, som bringer dig tættere på dit næste ønskejob. Du kan for eksempel:

  • Få inspiration og input til dit CV og ansøgning, så du rammer præcist i din jobsøgning.
  • Få træning i jobsamtalen, så du bliver overbevisende og attraktiv for arbejdsgiveren.
  • Få sparring om, hvilke kompetencer der er relevante for dig at lægge vægt på – måske sammenholdt med de institutioner, din mentor kender.


En frivillig ordning

En mentorordning er helt frivillig, og formålet er at bringe dig tættere på et job. Det er dig og din mentor, der sammen bliver enige om, hvad der giver mening at bruge tiden på.

Hvis du siger ja til tilbuddet, foretager vi et match med en mentor, som passer til din faglige profil og dine jobønsker. Vi prøver så vidt muligt at finde en mentor til dig, som bor i samme område som dig.

Herefter er det op til jer i fællesskab at skræddersy forløbet, så det giver mening for jer. Ansvaret for forløbet ligger som udgangspunkt hos dig. Det vil sige, at du står for at aftale møderne med din mentor.

Kontakt BUPL-A

Et mentorforløb gennem BUPL-A strækker sig typisk over 2 måneder.

Kontakt BUPL-A, hvis du kunne tænke dig at komme i gang med et mentorforløb.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.