Møde med a-kassen

Få støtte fra a-kassen i din opsigelsesperiode

Hos BUPL's a-kasse kan du få hjælp til jobsøgning i din opsigelsesperiode. Det gælder både dig som er opsagt af arbejdsgiver, selv ønsker at sige op eller er ansat midlertidigt. I samarbejde med en vejleder fra BUPL’s a-kasse finder vi ud af sammen, hvad du har brug for, for at få dit næste job.

Bliv kontaktet

Udfyld og send nedenstående blanket for at give din fuldmagt til at a-kassen må kontakte dig i opsigelsesperioden. Når du trykker på "Send", bekræfter du, at BUPL gerne må videregive dine kontaktoplysning til a-kassen, som herefter vil kontakte dig.

Forsøgsordning: Udvalgte a-kasser overtager opgaver fra kommunale jobcentre

BUPL-A’s tilbud til opsagte pædagoger indgår i en såkaldt forsøgsordning, hvor udvalgte a-kasser i Danmark har fået lov til at overtage en del af de opgaver, som ellers bliver varetaget af de kommunale jobcentre.

Her kan du læse mere om, hvad a-kasseforsøget går ud på.

Få mere viden om dine muligheder som opsagt

A-kassen samarbejder med BUPL-karriererådgivning om en række onlinemøder, hvor du kan du få mere viden om, hvordan du kan få hjælp i en situation, hvor du er opsagt. 

Tilmeld dig et af de kommende onlinemøder herunder:

Sådan har andre fået hjælp fra BUPL-A

Har du brug for hjælp fra a-kassen? Du er ikke den eneste. Hver dag vejleder BUPL-A andre medlemmer, som har brug for støtte i en vanskelig periode.

Herunder kan du læse et par eksempler på, hvordan medlemmer af BUPL-A er kommet godt videre med a-kassens hjælp. 

Fandt du, hvad du søgte?

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.