Få støtte fra a-kassen i din opsigelsesperiode

BUPL's a-kasse tilbyder, at medlemmer kan få hjælp til jobsøgning i opsigelsesperioden. Denne støtte er både til dig som er opsagt af arbejdsgiver, selv ønsker at sige op og som er ansat midlertidigt. Støtten kan være sparring på jobsøgningsmateriale såsom cv og ansøgning, coachende samtaler og direkte jobformidling. I samarbejde med en vejleder fra BUPL’s a-kasse finder vi ud af sammen, hvad du har brug for, for at få dit næste job.

Udfyld og send nedenstående blanket for at give din fuldmagt til at a-kassen må kontakte dig i opsigelsesperioden. Når du trykker på "Send", bekræfter du, at BUPL gerne må videregive dine kontaktoplysning til a-kassen, som herefter vil kontakte dig.

Forsøgsordning: Udvalgte a-kasser overtager opgaver fra kommunale jobcentre

BUPL-A’s tilbud til opsagte pædagoger indgår i en såkaldt forsøgsordning, hvor udvalgte a-kasser i Danmark har fået lov til at overtage en del af de opgaver, som ellers bliver varetaget af de kommunale jobcentre.

Forsøgsperioden løber fra 1. januar 2020 til 31. januar 2023 og omfatter i BUPL-A’s ledige pædagoger i syv udvalgte kommuner, herunder din.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad a-kasseforsøget går ud på.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.