Meld afbud til møde med jobteam

Hvis du er forhindret i at komme til møde med a-kassen, skal du melde afbud vis Mit BUPL. Vi ser din besked, men svarer kun hvis der er grund til det.

VIGTIGT: Inden du melder afbud til et lovpligtigt møde i a-kassen, skal du læse nedenstående.

Du skal huske at udfylde kommentarfeltet i afbudsformularen (i Mit BUPL) med ALLE relevante oplysninger. Bemærk, at det kan have dagpengemæssige konsekvenser, hvis du ikke følger vejledningen.

Du finder formularen “Meld afbud til møde” i  Mit BUPL.

Gyldige grunde for afbud er:

  • Sygdom – hvis du bliver syg SKAL du sygemelde dig på jobnet.dk, for at det tæller som gyldig grund for afbud. Du må gerne skrive i kommentarfeltet at du har registeret sygdom på Jobnet.dk
     
  • Du skal til ansættelsessamtale på mødetidspunktet – I så fald SKAL du skrive navn og adresse i kommentarfeltet på den arbejdsplads, hvor du skal til ansættelsessamtale, for at det tæller som gyldig grund. Du skal også skrive i hvilket tidsrum du skal til ansættelsessamtale. Du skal være opmærksom på, at du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for ansættelsessamtalen.
     
  • Du er kommet i arbejde – I så fald SKAL du skrive navn og adresse på den arbejdsplads, hvor du skal arbejde. Bemærk, at registrering af arbejdstimer også SKAL fremgå af dit dagpengekort. Husk at afmelde dig på jobnet.dk, hvis du ikke længere skal have dagpenge.

Du finder formularen “Meld afbud til møde” i  Mit BUPL.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.