Lederbestyrelse 2022

Lederbestyrelsen Fyn

Som ledermedlem i BUPL Fyn er du automatisk medlem af den lokale lederforening. Her har du din egen lederbestyrelse med særligt fokus på de fynske lederes løn- og arbejdsvilkår.

Lederårsmøde

På ledernes årsmøde 30. september 2022 var der valg til lederbestyrelsen, hvor Peter Slifsgaard blev valgt som ny formand efter Lissi Beier, der nu er valgt som næstformand.

Eva Munck Immertrue holdt oplæg om blandt andet seniorordninger og lønefterslæb og Dennis Nørmark fortalte om pseudoarbejde. Begge deres oplæg kan du se her på siden. 

Lederårsmødet afholdes en gang årligt og er også en social begivenhed med mulighed for at møde andre lederkollegaer og skabe netværk på tværs af fagområder og kommunegrænser.

Du kan se hele den samlede lederbestyrelse her på siden.

Referat fra seneste lederbestyrelsesmøde og årsmøde i BUPL Fyn

Vi opdaterer med det seneste referat efter hvert lederbestyrelsesmøde.

Om den lokale lederbestyrelse

Den lokale lederforenings bestyrelse (LLB) vælges på lederårsmødet, og alle ledermedlemmer i BUPL Fyn kan stemme og stille op. For at sikre størst mulig indflydelse på det ledelsespolitiske arbejde i BUPL vælges en repræsentant blandt medlemmerne af LLB til den centrale lederforenings bestyrelse. På samme måde har LLB altid en repræsentant i BUPL Fyns bestyrelse.

Der afholdes cirka 5 årlige møder i LLB, hvor det ledelsespolitiske perspektiv og de lokale lederaktiviteter er på dagsordenen. Derudover skal du afsætte tid til forberedelse. Din institution får vikardækning, når du deltager i bestyrelsesmøderne og du får dækket eventuelle transportudgifter. Udover møderne i lederbestyrelsen forventes det også, at du deltager i Landsmødet for ledere. Der er planlagt et introforløb for alle nye lederbestyrelsesmedlemmer, hvor du får en grundig introduktion til både BUPL og til dit bestyrelsesarbejde.

Kontakt lederbestyrelsens formand eller formand i BUPL Fyn, hvis du har spørgsmål til arbejdet eller er interesseret i at være politisk aktiv.

Lederbestyrelsen i BUPL Fyn

 • Logo

  Peter Slifsgaard

  Formand i BUPL Fyns lederbestyrelse og HB-medlem for lederforeningen.
 • Logo

  Lissi Beier

  Næstformand i BUPL Fyns lederbestyrelse
  Faaborg-Midtfyn Kommune
 • Logo

  Anne Nimann Aagaard

  Odense Kommune
 • Logo

  Morten Phillip Petersen

  Ledertillidsrepræsentant i Kerteminde Kommune

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.