TR grundkursus 2022
Foto: Lisette Ingrid Ihler Hjertholm

Tillidsrepræsentant i BUPL Fyn

Tillidsrepræsentanter bliver løbende klædt fagligt på til at bestride det vigtige hverv. Find information og valgskemaer til, når du og dine kolleger skal vælge en ny tillidsrepræsentant.

Din opgave som TR

Som tillidsrepræsentant (TR) er du en del af fundamentet for BUPL Fyns faglige arbejde. Din vigtigste opgave er at fremme gode forhold på din arbejdsplads og sikre, at overenskomster og aftaler bliver overholdt.

Du er også kontaktled til fagforeningen, og du skal sikre, at informationer fra BUPL Fyn kommer videre til dine kolleger på arbejdspladsen. 

At være TR på en institution kræver tid, viden, personligt engagement – og ikke mindst opbakning fra kollegerne, som har valgt dig. Det er BUPL Fyns opgave at klæde dig på til opgaven og sørge for, at du har den nødvendige viden og de rette værktøjer til dit arbejde.

Jeres lokale behov er forskellige fra kommune til kommune. BUPL Fyn tilbyder løbende møder og sparring, som tager udgangspunkt i jeres virkelighed og udfordringer.

Din lokale fællestillidsrepræsentant indkalder dig og dine TR-kolleger til møder i jeres kommune.

Læs mere om TR's rolle, opgaver og værktøjer

TR-grunduddannelse

Som nyvalgt tillidsrepræsentant er det vigtigt, at du bliver klædt fagligt godt på til at udfylde hvervet. Derfor er det BUPL Fyns målsætning, at du og de øvrige nyvalgte tillidsrepræsentanter gennemgår fagforeningens grunduddannelse for tillidsrepræsentanter.

Læs mere om vores grunduddannelse for nyvalgte tillidsrepræsentanter

Valgskema: Nyvalgt eller genvalgt som TR

Det er vigtigt, at BUPL får at vide, at du er blevet valgt som TR på din arbejdsplads. BUPL indberetter TR-valget til kommunen og sender en bekræftelse til dig.

Udfyld formularen "Jeg er blevet tillidsvalgt"

Valgskema: Fratrædelse som TR

Det er også vigtigt, at BUPL får det at vide, når du ikke længere er TR på din arbejdsplads.

Udfyld formularen "Jeg er ikke længere tillidsvalgt"

Medlemslister

Som tillidsrepræsentant i BUPL kan du logge ind på 'Mit BUPL' med MitID og se, hvem der er medlem af BUPL på din institution.

I Mit BUPL kan du også som TR give besked ved fejl i din medlemsliste, fx at tidligere kollegaer fortsat står på listen. Med din hjælp kan vi kontakte medlemmerne og få opdateret deres arbejdspladsoplysninger.

Skemaer og blanketter

Hent og udfyld skemaet her

Kontakt

  • Har du som TR brug for vejledning, faglig sparring eller juridisk bistand, så kontakt i første omgang den FTR eller faglige sekretær, der hører til din kommune.

    Du kan også kontakte BUPL Fyn på 35 46 58 30

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.