test ftr

Fællestillidsrepræsentanter i BUPL Fyn

Fællestillidsrepræsentanten varetager medlemmernes interesser på det lokale niveau.

Din opgave som FTR

Som fællestillidsrepræsentant (FTR) er du en del af fundamentet for BUPL Fyns faglige arbejde. Din vigtigste opgave er at understøtte tillidsrepræsentanterne i din kommune og medlemmer, som ikke har deres egen TR.

Som FTR varetager du medlemmernes interesser på det lokale niveau. For eksempel forhandler du normeringer, løn og ansættelsesvilkår med kommunen og deltager i den offentlige debat om dag- og fritidsinstitutioner og om pædagogers arbejdsvilkår.

Du er en vigtig samarbejdspartner for alle medlemmer. Det er dig, der har overblikket over institutionerne i kommunen og kender til de forskellige udfordringer og problematikker på området.

Du indgår i et netværk med de øvrige fællestillidsrepræsentanter i BUPL Fyn og har et tæt samarbejde med den politiske ledelse i fagforeningen og den faglige konsulent, der er tilknyttet din kommune.

Læs mere om fællestillidsrepræsentantens rolle og opgaver

Når du er blevet valgt som FTR

Det er vigtigt, at BUPL får at vide, at du er blevet valgt som FTR i din kommune. BUPL indberetter valget til kommunen og sender en bekræftelse til dig.

Udfyld formularen "Jeg er blevet tillidsvalgt"

Når du fratræder som FTR

Det er også vigtigt, at BUPL får det at vide, når du ikke længere er FTR i din kommune.

Udfyld formularen "Jeg er ikke længere tillidsvalgt"

BUPL Fyns politik for FTR

BUPL Fyns FTR-politik har en ambition om at styrke den fælles indsats ude i kommunerne, både i de enkelte kommuner samt de indsatser, vi løfter på tværs af kommunerne. FTR-politikken er vores fælles ambition og det fundament, vores samarbejde skal stå på.

Skemaer og blanketter

Hent og udfyld skemaet her

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.