Vikariat: BUPL Århus søger faglig konsulent med interesse for medlemsrådgivning og økonomiske analyser og lønberegninger 

Vi søger fra 15. november en økonomifaglig konsulent til et barselsvikariat - der kan levere god medlemsservice samt have kontakt med vores medlemmer, der søger råd og vejledning om løn og vilkår.
job

Du får ansvar for at yde individuel rådgivning i medlemmernes lønsager og skal bistå med at lave analyser og beregninger.
Du skal hjælpe fagforeningens medlemmer i spørgsmål om lønforhold ud fra gældende lønaftaler og overenskomster. Du skal bistå den politiske ledelse med analyser og beregninger i forhold til fx kommunal økonomi.

Som konsulent vil du også få en nøglerolle i fagforeningen som sparringspartner for den politiske ledelse, dine sekretariatskolleger og fællestillidsrepræsentanter. 
Du skal bl.a. give kvalificeret rådgivning til medlemmerne vedrørende deres løn, Du skal forberede og varetage individuelle og kollektive forhandlinger med arbejdsgiverne om løn. Du skal udarbejde materiale i forbindelse med formidling af pædagogernes lønforhold og undervise tillidsrepræsentanter om pædagogernes lønsammensætning og lønvilkår. Du skal bistå den politiske ledelse med beregninger som forberedelse til forhandlinger. 

Vi forventer at du: 
- har en lang videregående uddannelse eller erfaring fra en fagforening med rådgivning, lønberegning og økonomiske analyser.
- kan lide at være i et politisk miljø og jonglere med mange sager ad gangen. 
- kan skabe en tillidsfuld kontakt med medlemmerne og har gode kommunikationsevner
- kan prioritere i dine sager og arbejde systematisk og struktureret 
- kan arbejde selvstændigt indenfor dit område samtidig med, at du er en del af den kollegiale videndeling og sparring
- er åben og imødekommende og er en holdspiller, der deler ud af din viden
Hvis du har kendskab til pædagogers arbejdsforhold og kommunale budgetter er det kun en fordel.

Vi tilbyder:
• oplæring i opgaverne og et godt arbejdsteam med erfarne kollegaer
• et arbejdsfællesskab hvor kollegerne har en bred faglig spændvidde 
• et vikariat, hvor du har stort ansvar og selvstændighed i opgaveløsningen 
• en uhøjtidelig arbejdsplads med gode kollegaer
• spændende arbejdsopgaver med gode udviklingsmuligheder 
• sparring med kollegaer i hele BUPL

Stillingen er tidsbegrænset med tiltrædelse 15. november eller snarest derefter indtil medio maj 2025 og med 37 timer ugentlig. Løn efter intern overenskomst for fagforeningen. Arbejdsstedet er Kystvejen 17, 8000 Aarhus C.

Ansøgning og kontakt:
Vikariat: Faglig konsulent med interesse for medlemsrådgivning og økonomiske analyser og lønberegninger - 1501514 | Jobindex 
Skriftlig ansøgning sendes via QuickApply-knappen ”Ansøg” senest onsdag den 2. oktober kl. 9.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 9. oktober fra kl. 12.00. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Sanne Bjørn på tlf. 2713 4440.

Om BUPL Århus
BUPL Århus –fagforeningen for pædagoger og pædagogfaglige ledere, der arbejder i Aarhus Kommune. Vores formål er at fremme de bedst mulige betingelser for pædagogerne og udøvelse af pædagogprofessionen, og vi varetager omkring 4.500 århusianske pædagogers og pædagogfaglige lederes interesser. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen. Se mere om fagforeningen på bupl.dk/aarhus

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.