To pædagoger fra Aarhus på scenen til Stormødet

Den 29. marts var 2000 tillidsvalgte fra BUPL samlet til stormøde for at gøre klar til næste skridt i kampen for en højere løn.
Stormoedet_HP_Jea

På stormødet for tillidsvalgte den 29. marts var to pædagoger fra Aarhus på scenen og stod overfor 2000 kolleger. De skulle fortælle om deres deres initiativer som tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant.

Helle Holmgren Petersen, der er arbejdsmiljørepræsentant, blev kort interviewet om, hvad hun vil tage med fra dagen. Helle sagde: "Jeg tager med, at vi skal arbejde for fællesskabet i BUPL. Jeg vil arbejde for, at mine kolleger og andre forstår, at vi er et "vi", og at lønkampen ikke skal kæmpes fra et skrivebord i BUPL-huset, men at det er en fælles kamp, vi skal kæmpe sammen. Hvordan vil du konkret gøre det, ville intervieweren gerne vide. "Jeg vil blive ved med at lægge op til, at mine kolleger og andre deltager i de arrangementer BUPL afholder, så man kan mærke hvilket fællesskab, vi alle er en del af. Jeg vil forsøge at bringe dagens energi med til kollegerne, så de gennem mig kan mærke den gejst, vi har i fællesskabet. Vi står stærkest, når vi står sammen", sluttede Helle.

Jeanett Thybo Sørensen, som er tillidsrepræsentant, var også på scenen. Jeanett er aktiv på de sociale medier og skriver ofte opslag om, hvorfor lønkampen er vigtig. På scene sagde hun: "Vi er en flok tillidsvalgte, som har valgt at gå ind i lønkampen på de sociale medier. Helt aktuelt så har vi arrangeret en happening, hvor vi opfordrer, alle der er mødt i dag, til at nå langt ud med budskabet om lønkampen. Derfor vil vi gerne have, at man torsdag kl. 20.00 ligger et billede op på Facebook,  husker at lave opslaget offentligt og skriver en god begrundelse fra i dag om 'Hvorfor skal pædagogerne have mere i løn?'", sluttede Jeanett.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.