Generalsforsamling, BUPL Sydøst

Generalforsamlinger og årsmøder

Som medlem kan du få medindflydelse på BUPL Sydøst. Det betyder, at du har stemmeret til generalforsamlingen og selv mulighed for at stille op til fagpolitiske poster.

Her på siden finder du information og materiale om generalforsamlingen i BUPL Sydøst, årsmøde i den lokale lederforening samt pensionistsektionens generalforsamling.

BUPL Sydøsts generalforsamling

Fagforeningen holder generalforsamling hvert andet år. På generalforsamlingen har du som medlem mulighed for at få indflydelse på fagforeningens arbejde og vælge, hvem der skal sidde i bestyrelsen. Generalforsamlingen er også en anledning til at få debatteret fagpolitiske spørgsmål og netværke med andre pædagoger.

GF 2020

Generalforsamling 2020 blev afholdt 8. oktober i Ringsted, hvor deltagerne måtte bære mundbind for at nedbringe coronasmitten. 
 

BUPL Sydøsts bestyrelse på Generalforsamlingen i oktober 2022

Pensionisternes generalforsamling

Pensionisterne i BUPL Sydøst holder også generalforsamling én gang om året, hvor medlemmerne vælger bestyrelse og har indflydelse på pensionistforeningens aktiviteter.

Ledernes årsmøde

Lederforeningen i BUPL Sydøst holder lokalt årsmøde hvert år. Her har du som leder mulighed for at sætte dit aftryk på lederforeningens indsats for de pædagogiske ledere i BUPL og vælge repræsentanter til den lokale lederforenings bestyrelse og lederforeningens landsledelse.

En ny formand blev valgt på ekstraordinært lederårsmøde den 22. marts 2023 i Vordingborg. 

Seneste ordinære lederårsmøde i BUPL Sydøst fandt sted i forlængelse af ledertræffet den 12. oktober 2023 på Hotel Klinten i Stevns.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.