Medlemsmøder om OK24: Kom og bliv klædt på, før du stemmer

Har du brug for at få uddybet aftalen, inden du skal stemme ja eller nej til den nye overenskomst? BUPL Sydjylland inviterer til tre medlemsmøder, hvor du kan blive klædt på i forhold til OK24.
OK møde

BUPL har indgået en aftale med kommunerne om pædagogers og lederes løn- og arbejdsforhold de næste to år. Ved den kommende urafstemning om OK24 har du som medlem mulighed for at stemme ja eller nej til den nye overenskomst.

For at du kan tage stilling på det bedst mulige grundlag, inviterer BUPL Sydjylland til tre medlemsmøder fordelt over vores geografiske område.

Kom og stil spørgsmål

Her kan du få viden om, hvad aftalen indeholder, hvad forliget betyder for din løn- og pension, og hvordan lønløftet fra trepartsaftalen spiller ind. På mødet i Kolding deltager medlem af forretningsudvalget Lars Søgaard Jensen, og i Aabenraa og Esbjerg kommer formand Elisa Rimpler. De vil gennemgå overenskomsten, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. 

Hovedfokus vil være på pædagogoverenskomsten, men oplæggene vil berøre alle forligene – også for ledere, pff og særlige stillinger. Der kan stilles spørgsmål til alle aftalerne.

Læs mere om OK24 her: OK24 overblik

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.