Generalforsamling 2024: Den nye bestyrelse er på plads

På årets generalforsamling var der genvalg til alle bestyrelsesmedlemmer, som havde valgt at stille op igen. BUPL Sydjylland siger desuden velkommen til tre nye ansigter i bestyrelsen.
Bestyrelsen i BUPL Sydjylland

Torsdag 3. oktober blev der holdt generalforsamling i BUPL Sydjylland. 155 medlemmer var mødt op til en aften med fagligt fællesskab, vigtige valg og socialt samvær.

Ulla Koustrup blev genvalgt som formand, ligesom der var genvalg til samtlige bestyrelsesmedlemmer, der havde valgt at stille op igen. Der kom også tre nye ansigter ind i bestyrelsen – velkommen til Britta Bisgaard, Malene Stilling Jeppesen og Vibeke Lind.

Se den nye bestyrelse

GF Sydjylland

Medlemmernes stemme er afgørende

”Jeg synes, det var en rigtig god aften med masser af engagement og konstruktive input. Jeg er glad og stolt over, at medlemmerne har givet mig og resten af politisk ledelse mandat til at fortsætte vores arbejde for en stærk og synlig fagforening,” siger den genvalgte formand Ulla Koustrup.

I sin korte takketale lagde hun vægt på, at hun gerne vil være en åben og tilgængelig formand, der har tid - eller tager sig tid - til dialogen med det enkelte medlem. 

”Medlemmernes stemme er helt afgørende for det politiske påvirkningsarbejde, og derfor opfordrer jeg i den grad til, at man bruger os – at man tager telefonen og ringer, kommer til vores medlemsmøder og byder ind i debatten, når man kan. Det er dét fællesskab, der er grundlaget for vores fagforening.”

GF Sydjylland

Gruppearbejde om fremtidigt fokus

Aftenen bød også på bestyrelsens beretning, gennemgang af regnskab og budget samt nyt fra hovedbestyrelsen. Som noget nyt havde BUPL Sydjyllands bestyrelse bedt medlemmerne om input til det fremtidige arbejde, og der var på aftenen gruppearbejde og afstemninger med Mentimeter. Her blev højere løn – igen – valgt som en topprioritet, som den nye bestyrelse skal have fokus på.

Læs referat fra generalforsamlingen:

Smørrebrød og motivation på menuen

Inden generalforsamlingen var der smørrebrød og foredrag med psykolog Dorthe Birkmose. Hovedoverskriften var motivation, og hun fortalte om kunsten at hjælpe andre og de forskellige styrende, følgende og vejledende metoder, man kan bruge i det pædagogiske arbejde.

Se billeder fra generalforsamlingen på vores Facebook-side

GF Sydjylland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.