Yvonne Larsen

Mit navn er Yvonne Larsen, og jeg blev uddannet som socialpædagog i 1993. Gennem mange år har jeg arbejdet inden for specialområdet. I 2012 faldt mit hjerte for børnehavebørnene.
Yvonne Larsen

Jeg blev valgt ind i BUPL Nordsjælland 2018. Jeg gik ind i det fagpolitiske, da jeg var nysgerrig og ville gøre en forskel bl.a. give mine arbejdssituation tilkende i bestyrelsen. Så derfor stiller jeg igen op i BUPL Nordsjælland.

Mine mærkesager: 

1.Turbouddannelse er lig med halvdelen af en uddannelse Pædagogers faglighed handler ikke bare om at "passe børn og unge" – vi arbejder med deres udvikling, uanset alder og kontekst. Pædagogers faglighed har en enorm betydning for det enkelte individ, for fællesskabet og for samfundet som helhed. Derfor er det afgørende, at vi får gjort vores arbejde synligt, forståeligt og anerkendt af omverdenen.

2. En samlet profession – én stærk organisation Vi har én fælles uddannelse, så hvorfor to adskilte fagforeninger? Jeg mener, at BUPL og SL bør forenes i et stærkere fællesskab. En større faglig organisation vil give os mere magt og indflydelse. Når pædagogik og specialpædagogik arbejder tættere sammen, kan vi opnå bedre vilkår og et sundere arbejdsmiljø – til gavn for os alle som pædagoger.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.