Politikker, vedtægter og retningslinjer for BUPL Nordsjælland

BUPL Nordsjælland opererer under de vedtægter, som udgår fra BUPL's love.

Politikker og retningslinjer

Generalforsamlingsmateriale fra BUPL Nordsjælland
I generalforsamlingsmaterialet finder du de gældende politikker og mærkesager.

Hent BUPL Nordsjællands politik for, hvornår en pædagogstilling kan besættes af en person uden en pædagoguddannelse.

Hent PFF Nordsjællands politik for, hvornår en pædagogstilling kan besættes af en person uden en pædagoguddannelse.

Persondatapolitik

BUPL Nordsjælland forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger

BUPL Nordsjælland tilbyder medlemmer og andre interessenter at abonnere på et gratis digitalt nyhedsbrev. Når du tilmelder dig BUPL Nordsjællands nyhedsbrev indtaster du en række personlige oplysninger (navn, adresse, postnummer, by, e-mail etc.).

BUPL Nordsjælland forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger, og videregiver, udlåner eller sælger ikke oplysningerne til tredjepart.

Afmelding af nyhedsbreve

Hvis du ikke længere ønsker at modtage det digitale nyhedsbrev, skal du blot afmelde dig via linket i det senest modtagne nyhedsbrev.
Alternativt kan du altid kontakte os for afmelding.

Læs alt omkring cookies, data- og persondatapolitik

Retningslinjer for BUPL Nordsjællands facebookside

På BUPL Nordsjællands facebookside er alle velkommen, dog er siden primært rettet mod medlemmer af den lokale fagforening BUPL Nordsjælland. Vi sætter stor pris på, at I debatterer med os og hinanden og stiller os spørgsmål i forhold til det pædagogfaglige område. Vi er åbne for både ris og ros, men det skal foregå i en god tone. Når I debatterer med hinanden, så vis hensyn og hav respekt for, at der er andre synspunkter. Alle skal have mulighed for at være med i debatten.

Vi beder alle om at følge nedenstående retningslinjer. Vurderes det, at en du overtræder en eller flere af disse, kan du uden varsel blokeres fra siden. Du vil efterfølgende blive gjort opmærksom på, at vi har slettet dit opslag. Du er velkommen til at lave et nyt indlæg, som overholder vores retningslinjer. 

  • Vi opfordrer alle til at kommunikere ordentlig med hinanden. Det vil sige, at man udviser respekt for hinanden holdninger og holder en god tone.
  • Vi tolerer ikke chikane, mobning eller nedgørelse af nogen art. 
  • Personsager eller oplevelser med BUPL eller BUPL Nordsjælland foregår ikke på facebook. I stedet bedes man rette sin henvendelse til sin lokale fagforening, hvor dialogen vil fortsætte. Overholder man ikke dette, kan kommentaren blive slettet. 

Andre overtrædelser af retningslinjer

Du overtræder vores retningslinjer, hvis dine billeder, kommentarer eller opslag indeholder:

Stødende udsagn over for grupper, organisationer eller enkeltpersoner – det kan være på grund af køn, handicap, seksuel orientering, politisk holdning og etnisk eller religiøst tilhørsforhold. Hadske eller truende angreb på enkeltpersoner eller organisationer, hvor f.eks. enkeltpersoner nævnes med billede eller ved navns nævnelse. 

Vores facebook-side må ikke bruges til reklame for egen virksomhed, politisk parti, religiøs overbevisning eller produkt - i så fald bliver indlægget slettet uden varsel. 

Falske profiler blokeres også.

Gå til vores facebookside her.

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.