Ledige stillinger i BUPL Nordsjælland

Vi har i øjeblikket én ledig stilling.

Vi søger en engageret Sagsbehandler og koordinator til personsagsområdet

BUPL Nordsjælland søger en engageret medarbejder til personsagsområdet med stærke forhandlerkompetencer, som samtidig er analytisk og fagpolitisk tænkende.

Hvis arbejdslivet pludselig tager en ny drejning, så er det afgørende, at pædagoger kan henvende sig til deres fagforening og blive ført sikkert gennem en, for dem, til tider usikker og ofte uoverskuelig proces.

Det stiller store krav til os som fagforening at kunne håndtere og sikre sammenhængen i medlemmernes behov for hjælp og rådgivning. Både når det gælder det enkle og afklarende spørgsmål om barsel eller arbejdstid og om vanskelige sager (fx afsked eller sygdom), der kan få betydning for selve ansættelsen.

Du vil både få opgaven med at koordinere og udvikle rådgivningen bredt set og stå for rådgivning af, og forhandling for, medlemmer i personsager.

Som personsagsbehandler består opgaverne bl.a. af at rådgive, forhandle og assistere vores medlemmer ved sygdom og barsel, visitation til fleksjob, pension samt råd og vejledning om generelle ansættelsesvilkår. Du har selvstændige sager, hvor det er dig, der forhandler og aftaler løsninger for medlemmerne. Vi søger derfor også en dygtig kommunikator med fokus på empati i dialogen – både med medlemmer og arbejdsgivere.

Som koordinator består opgaven i at sikre vores overblik over, hvilke typer af henvendelser, sager og rådgivningsopgaver vi får, og hvordan vi bedst sikrer sammenhængen i de svar og den rådgivning, vi stiller til rådighed for medlemmerne. Det er et overblik, der samtidig skal trække tråde til det overordnede fagpolitiske arbejde.

Opgaverne er kort sagt mangfoldige og kravene store. Vi forestiller os derfor, at du har stor viden om den sociale lovgivning og muligvis praksis i jobcentre og kommuner samt kendskab til – eller lyst til uddannelse i – ansættelsesret. Du er også nysgerrig og har flair for at analysere de 2-300 sager vi pt. behandler årligt.

Du skal samarbejde med fagforeningens politikere, øvrige medarbejdere samt tillidsrepræsentanter, ledere og pædagoger for at udvikle vores rådgivning og for at løse selvstændige sager.

Du kan se den store betydning af fagbevægelsens virke – både for den enkelte og for fællesskabet. Du er en tydelig og resultatsøgende forhandler, og du brænder for at kæmpe pædagogernes sag.


Vi forventer, at du

 • har en relevant uddannelse indenfor HR, er måske socialrådgiver, jurist eller har erfaring med arbejdet med ansættelsesretlige spørgsmål fra en kommune eller organisation
 • er fortrolig med eller har interesse for den sociale lovgivning
 • er bekendt med eller har lyst til at videreuddanne dig inden for ansættelsesret samt forhandling og organisering
 • kan agere professionelt i vanskelige følelsesmæssige og ansættelsesretslige situationer, hvor fokus både er på gode relationer, procedurer og retningslinjer og det at følge sagen til ende
 • har analytiske kompetencer til at se ’mønstre’ i vores sager
 • har viden om og erfaring med forhandling og samarbejde i og med politisk styrede organisationer
 • trives med at arbejde tværfagligt og projektorienteret
 • har kompetencer i formidling og kommunikation
 • har mod på at undervise på vores TR-uddannelser

BUPL Nordsjælland arbejder for pædagogerne og lederne i 12 forskellige kommuner på tværs af det nordsjællandske. Vi er i alt 18 engagerede ansatte og medlemsvalgte og vi holder til i vores fagforeningshus i Allerød. 

Vi tilbyder dig

 • spændende og alsidige arbejdsopgaver, hvor to dage sjældent ligner hinanden
 • at blive del af et stærkt fællesskab, der kæmper pædagogernes sag
 • fokus på faglig sparring og mulighed for efter-/videreuddannelse, herunder i tilknytning til det samlede BUPL
 • moderne kontorfaciliteter i Allerøds nok flotteste kontorhus
 • gode løn- og ansættelsesvilkår
 • 37 timers arbejdsuge (som udgangspunkt) og mulighed for hjemmearbejdsdage

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Det forudsættes, at du har kørekort og bil til rådighed.

Lyder dette som et job for dig, så klik ind og læs mere om BUPL Nordsjælland på www.bupl.dk/lokalt/nordsjaelland. Hvis du har yderligere spørgsmål, så ring til kontorleder Martin Kaag på tlf.nr.: 6144 0067.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL Nordsjælland, mærket ”Koordinator/ personsagsbehandler” senest d. 15. august via mail: nordsjaelland-job@bupl.dk

Der er planlagt ansættelsessamtaler i BUPL Nordsjælland, den 23. august 2023 (1. runde) og den 29. august 2023 (2. runde).

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober. 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.