Post fra Pernille: God sommer ovenpå et begivenhedsrigt forår

Solen står flot ind ad vinduerne hos os her på kontoret i Gydevang, den varmer og jeg glæder mig til at nyde den udendørs, når min ferie begynder lige om lidt. Det håber jeg også, at jeres gør inden længe – den er i hvert fald velfortjent. På vejen dertil får I lige, en sommerhilsen fra mig.
Post fra Pernille - sommer

Det har været noget af et forår, som jeg ser tilbage på. Året startede med spændende treparts- og OK24 forhandlinger, hvor vi fik et rigtigt tilfredsstillende resultat, som jeg er stolt af og glad for. Det blev stemt hjem med et overbevisende flertal og høj stemmeprocent – og det er jeres fortjeneste. Sammen fik I  hinanden til at stemme, I har været med os på Facebook med stemningsbilleder og mange af jeres arbejdspladser havde endda 100% stemmeprocent – sejt gået!

Selvom jeg har set jer stimle sammen før, bliver jeg stadig imponeret over det engagement I udviser. Jeres store opbakning er med til at skabe resultater som dem vi fik med efterårets trepart og forårets OK24. Vi lykkes nemlig, når vi står sammen – som altid! Og tusind tak for det. 

Ud over det fællesskab vi har haft i de store slag, har vi også mødtes i faglige og sociale lag. Som noget nyt har vi blandt andet afviklet hyggelige faglige fællesspisninger, hvor vi har markeret Kvindernes internationale Kampdag og 1. maj – begge gange i huset på Gydevang. Det gør vi igen. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

På den anden side af sommeren arbejder vi videre med at opdyrke det fællesskab, vi har med hinanden. Jeg håber I vil være med. 

Men for nu, ønsker jeg jer en rigtig god sommer. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.