Kære ledere - jeg ønsker jer en god jul  

Julebillede

Kære ledere

Endnu et år lakker mod enden.

Et år, som har budt på lidt af hvert. Krig i Europa, energipriser på himmelflugt, inflation, modtagelse af ukrainske flygtningebørn i skoler og institutioner. Et fodbold VM i Qatar. Et folketingsvalg med en regering henover midten.

Men også et år, hvor vi gik fra at være sammen, hver for sig på Teams og Zoom til igen at blande os med de andre.

Så hvor er det lige LLB placerer sig i de historier?

Et 2022, hvor vi sagde farvel med en stor tak til den afgåede formand Ole og velkommen til undertegnede. Også et stort velkommen til den samlede bestyrelse - såvel de ”gamle” som de nye.

Et år, hvor vi på et fantastisk velbesøgt Lederårsmøde i september blandt andet fik godkendt arbejdsprogrammet 2022-2024 Ledelse i Bevægelse med fokus på nogle af de ledelsesmæssige udfordringer vi står overfor:

  • Bevarelse af og rekruttering til pædagogfaglige lederstillinger
  • Ledernes egen trivsel
  • Ledernes løn

Foran venter OK24 og LLB vil sammen med BUPL Nordsjælland gå ind i kampen for at forandre den pædagogiske professions historiske lønefterslæb.

Ud over Ledelse i Bevægelse fik vi med Ledelseskonferencen i juni måned på Konventum sat lys på ”Ledelse, der gør en forskel”.

I en julehilsen er der jo efterhånden tradition for også se frem mod det kommende år.

På trods af vanskelighederne med at spå om fremtiden tør jeg dog se frem til Lederkonferencen 1.-2. juni 2023 og Lederårsmødet 22. september 2023.

Nok også et år, hvor vi i højere grad kommer til at forholde os til endnu mere inklusion under overskriften ”Stærke fællesskaber med deltagelsesmulighed for alle”.

Og så trækker vi i arbejdstøjet i relation til OK24 og de øvrige opgaver i arbejdsprogrammet.

Så her fra en stor tak til alle ledere i Nordsjælland for jeres deltagelse i såvel det politiske som i den daglige ledergerning til gavn for børn og unge. Tak til bestyrelsen for opbakningen til arbejdet med at få indflydelse, der hvor den giver mening – lokalpolitisk, de enkelte kommuners forvaltning og i BUPL.

I ønskes alle en velsignet jul og et godt nytår.

Mange hilsner

Per Bollerslev

Formand for Den Lokale Lederforening

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.