Et veloverstået Lederårsmøde

På en flot solskinsdag i september blev det årlige Lederårsmøde afholdt. Med en god portion ledere tilstede og et spændende oplæg af Inge Schoug Larsen, kom vi godt igennem årsmødet og fik valgt en ny bestyrelse til LLB. Læs med videre.
LLB - BUPL Nordsjælland

Med velkomst og introduktion af formand for LLB Iben Friis Engelsholm og dernæst en åbningshilsen af Kristine Schroll formand for Lederforeningen i BUPL, lagde vi godt ud med årsmødet.

 

Inden det mere formelle program løb af stablen, havde vi inviteret Cand.psych. Inge Schoug Larsen, der i sit virke sætter fokus på ledelse i skæringsfeltet mellem ledelsesteori og udviklingspsykologi.

Forsamling

Efter en kort pause gik vi i gang med det formelle Lederårsmøde. Iben Friis Engelsholm fremlagde LLBs beretning, Carsten Lunn, medlem af LB og LLB, gav en introduktion til kongresforslaget: "Lederforeningen fremover - 360 graders eftersyn". Lejla Jørgensen, medlem af LLB, gav os en kort motiverede tale om LLBs nye arbejdsprogram. 

En ny bestyrelse

I år var det valgår, og der blev således valgt en nye bestyrelse til LLB, suppleanter og delegerede til Landsmødet. Tak for at stille op og tillykke med valget. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.