En hilsen til lederne

Formand for Den Lokale Lederbestyrelse Iben Friis Engelsholm sender en sommerhilsen til lederne. Læs med nedenfor.
Citat - Iben Friis Engelsholm

Sommeren er over os og inden længe, håber jeg, at den står på ferie for de fleste af jer. Det gør den i hvert fald for mig. Der er snart gået et år siden jeg blev valgt som formand for Den Lokale lederbestyrelse (LLB). Og sikke et år! Jeg og LLB havde mange ambitioner for lederområdet – og det har vi stadig. 

Det seneste år har jeg været optaget af sammenhængen mellem det lederpolitiske og det praktiske arbejde. Min ledelsesfilosofi er sammenhængskraft, og det er det både som formand for LLB og som leder. Derfor står det også lysende klart for mig, hvor vigtigt det er, at vi ledere samles og står sammen i BUPL. 

Vi kan nemlig noget, når vi står sammen. Sidst så jeg det til vores Ledelseskonference på Konventum i forsommeren. To dage med fuld fokus på ledelse! Det var som altid en fornøjelse at være i rum med jer alle, og det er givende, når vi på tværs diskuterer, sparrer og deler gode idéer. Jeg håber, at I deler min oplevelse, og jeg ser allerede frem til, at vi mødes næste år. 

Til september holder vi Lederårsmøde, hvor vi fremlægger det kommende arbejdsprogram for LLB – og jeg kan allerede afsløre, at vi blandt andet vil have fokus på at styrke ledertillidsrepræsentanterne. Vi skal have valgt flere ledertillidsrepræsentanter, og vi skal sørge for at klæde dem godt på til deres hverv. Det er vigtigt for os ledere, at vi har én, der varetager vores interesser, når vi går på arbejde.

Til slut skal der lyde en stor tak til alle jer ledere i BUPL Nordsjælland for jeres gode engagement i det politiske samt i den daglige ledergerning til gavn for børn og unge. 

Jeg glæder mig til at se mange af jer til Lederårsmødet d. 20. september. 

Indtil da – ønsker jeg jer en god sommer. 

Mange hilsner 

Iben Friis Engelsholm
Formand for Den Lokale Lederbestyrelse i BUPL Nordsjælland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.