Julehilsen fra formanden  

Her kan du læse formandens julebrev til alle pædagoger og ledere i BUPL Fyn.
Julebillede

Kære alle fynske medlemmer.

Jeg og BUPL Fyn ønsker jer alle en glædelig og fredelig jul.

I denne urolige tid er netop fred og familie noget af det, der vægtes højest for langt de fleste af os. 

Vi mærker alle krisen, men de der har mindst, mærker den mest. Jeg ved, at pædagoger og ledere gør en uvurderlig forskel i hverdagen for rigtig mange børn, unge og familier i en svær tid. Tak for jer. 

Tusind tak for i år. De mange møder, kurser, samtaler, forhandlinger og opringninger er alle med til at give os billeder af, hvor I er, og hvad I står i. Forhåbentlig er det også med til at give jer alle en følelse af, at vi er der for jer - uanset om jeres møde med os er med en TR/FTR/LTR/AMR eller via os fra kontoret i BUPL Fyn.

Det er i mødet med jer, at vi kender til jeres virkelighed. Det har vi stor fokus på med vores projekt ”Fremtidens fagforening,” hvor vi har spurgt jer ind til jeres udfordringer, drømme og håb i jeres arbejdsliv og i jeres relation til BUPL Fyn. Jeres bidrag til vores medlemsundersøgelse skal fungere som pejlemærker for fremtidens BUPL Fyn, hvor vi gennem dialog og medlemsinddragelse sammen udvikler fremtidens fagforening. Tak for alle jeres bidrag.

Tak til alle jer, der står sammen med os på hele BUPLs område og knokler med studierne, fagligheden og ledelsen. Hold godt fast, for om lidt skal vi have ny overenskomst. Det kræver mere end nogensinde, at vi kan holde sammen i hele fagbevægelsen, så den nye regering ikke kan smutte udenom en løsning på lønefterslæbet og arbejdsmiljøproblemerne.

Vi skal have flere pædagoger til at løfte den vigtige opgave og sikre kvalitet i daginstitution, skole og klub. Og der er mange muligheder for at løse det stigende problem – og det bliver vi ved med at arbejde for. Også i 2023.

Alle os i BUPL Fyn ønsker jer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

De bedste jule- og nytårshilsner

Rikke Hunsdahl, formand

 

Fremtidens fagforening

Jeres bidrag til rapporten og til projektet ”Fremtidens fagforening” viser, vi kan skabe noget større og anderledes sammen. Dialogen om hvordan vi sammen skal lykkes med den fælles drøm er i gang. BUPL Fyn skal være en fagforening, der lytter til medlemmerne og inviterer til samskabende processer for at skabe gennemslagskraft overfor arbejdsgiverne.

Dialogen imellem os er afgørende. Hvordan skal denne dialog føres? Del din gode idé med fællesskabet og send til: buplfyn-fremtidensfagforening@bupl.dk

Læs mere om ”Fremtidens fagforening” og se resultaterne fra undersøgelsen her.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.