Seerup genvalgt som formand for den lokale lederforening

Formanden blev genvalgt, og bestyrelsen fik to nye medlemmer, da BUPL Sydøst afviklede lederårsmøde i morgentimerne op til det årlige ledertræf. Nye strukturændringer på lederområdet kan være på vej.
Kamilla Serup

Kamilla Seerup blev udfordret, men vandt afstemningen, da der var valg til formandsposten i den lokale lederforenings bestyrelse, LLB, på lederårsmødet den 5. september på Hotel Menstrup Kro.

Seerup er til daglig leder i Nordbakkens Børnehus og ledertillidsrepræsentant på dagtilbudsområdet i Ringsted. Hun har været lederformand i BUPL Sydøst siden marts 2023, da der blev afholdt ekstraordinært lederårsmøde, fordi den daværende formand var trådt af.

Udover afstemningen om formandsposten blev to nye ledere valgt ind i LLB. De nye bestyrelsesmedlemmer er Theresia Camille Hansen, som er dagtilbudsleder i Næstved, ledertillidsrepræsentant og nu også LLB-medlem, og Helle Eva Saxtorph, der er dagtilbudsleder i Ringsted.

Årsmødedeltagerne debatterede også et aktuelt kongresforslag om en strukturændring af lederområdet i BUPL. Det kan du læse mere om i referatet herunder. 

Læs referatet fra årsmødet

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.