Glædelig jul og godt nytår: Lønkampen fortsætter i 2024

På ryggen af trepartsaftalen rider vi opløftede ind i det nye år med udsigten til lønstigninger for alle pædagoger. I 2024 venter overenskomstforhandlingerne, OK24, hvor vi kæmper videre for en mere retfærdig løn til pædagoger og ledere.

Læs julehilsnen fra formanden i BUPL Sydøst herunder.
Glædelig jul og godt nytår

Kære medlemmer, kolleger og samarbejdspartnere,
 

Tusind tak til jer alle for et rigtig godt samarbejde gennem hele året. Tak for de mange gode drøftelser om vores vigtige fag - om hvad der lykkedes, og hvad der fortsat udfordrer.

Det er kendsgerninger, at vi mangler pædagoger, og at lønnen er for lav. Det er også en kendsgerning, at netop disse to ting hænger nøje sammen. Det er der endelig blevet lyttet til og handlet på. Derfor skaber det glæde, at pædagogers lønefterslæb er blevet anerkendt med et fremtidigt lønløft i trepartsaftalen.

Der er dog stadig et godt stykke vej til en retfærdig løn for pædagoger. Nu ser vi frem til at fortsætte arbejdet ved de kommende overenskomstforhandlinger, OK24. Et arbejde, der allerede starter først i det nye år med en intens indsats.

Se, hvilke krav pædagoger og ledere stiller til arbejdsgiverne – og hvilke krav arbejdsgiverne stiller til ledere og pædagoger

I fagforeningen arbejder vi fortsat videre med de politiske indsatsområder og den kurs, som generalforsamlingen har besluttet.

I 2023 har det glædet os at mærke god opbakning og engagement på vores forskellige medlemsarrangementer, herunder særligt vores fyraftensmøder samt det årlige ledertræf. I det nye år kan vi se frem til endnu flere oplevelser af faglig og social karakter. Læs mere om fyraftensmøder i 2024.

Vi ønsker jer alle en glædelig og rolig jul samt et rigtig godt og afslappende nytår med familie og venner. Vi ses friske og veludhvilede i 2024 - klar til at tage fat igen.

De bedste julehilsner fra

BUPL Sydøst

 

Betina Vincent Andersen, formand i BUPL Sydøst
                    Betina Vincent Andersen

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.