Barndomsforsker inden fyraftensmøde: Vi går på opdagelse i faget

Barndomsforskeren Line Togsverd lover en aften fuld af pædagogik, energi og kærlighed til faget, når BUPL Sydøst afholder fyraftensmødet den 20. februar i Nykøbing F. Teater.
Line Togsverd, barndomsforsker
Line Togsverd, underviser og forsker i barndomspædagogik ved UC SYD i Kolding.

- Tænk, at man var så klar i spyttet dengang.
- Tænk, at det nye børnesyn faktisk slet ikke er så nyt. 
- Jeg bliver simpelthen så stolt af mit fag!

Sådan har en del af reaktionerne lydt, når Line Togsverd har faciliteret værksteder for pædagoger rundt omkring i landet.

Sammen med pædagogerne går barndomsforskeren på opdagelse i professionens historiske rødder som led i projektet 'Revitalisering af barndomspædagogikken', og snart er det BUPL Sydøst-medlemmernes tur, når hun gæster Nykøbing Falster den 20. februar.

 Tilmeld dig senest 13. februar

- Jeg glæder mig mest af alt til at gå på opdagelse i faget, dets traditioner, værdier og ståsteder sammen med jer, der deltager, lyder det fra Line Togsverd.

I projektet har hun sammen med pædagoger søgt efter pædagogfaglige ståsteder ved at læse tekster fra dengang, da børnehaven og pædagoguddannelsen blev skabt med et ønske om at give alle børn en god barndom. 

- Det er der masser af energi og faglig stolthed i. Det bliver et brag af en aften fuld af pædagogik, energi og kærlighed til faget, så kom og vær med, lyder opfordringen fra Line Togsverd. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.