OK24: Stem og vind

Din stemme om overenskomsten er vigtig. For at sætte fokus på afstemningen udlover BUPL Sydjylland derfor en stemme-kurv, som du kan vinde til dig og dine kolleger.
Vind en kurv

Når vi er mange, der stemmer, viser vi arbejdsgiverne, at vi er et stort fællesskab, der brænder for vores profession og er engagerede i vores løn og vilkår. Så brug din stemme og hjælp os med at få en høj stemmeprocent.

For at inspirere hinanden til at stemme laver BUPL Sydjylland en lille konkurrence på vores Facebookprofil. Her kan du vinde en stemme-kurv til dig og dine kolleger. Kurven indeholder et udvalg af god kaffe og te, chokolade, småkager og bolsjer samt BUPL-t-shirts og børnebriller. Oven i hatten smider vi et par af vores helt nye og populære BUPL-keyhangers.

Sådan gør du:

Tag et billede af jer selv, hvor du/I viser, at I har stemt. 

I kan printe vores stemmeskilte her: Print til gruppebilledet med kollegerne: Vi har stemt om OK24 – eller I kan lave jeres egne. 

Billedet skal I enten uploade i kommentarfeltet på vores Facebook-opslag, eller I kan sende det på mail til kommunikationskonsulent Stine Mie Kristiansen smt@bupl.dk – så lægger hun det på Facebook. I behøver altså ikke selv at have en Facebook-profil for at deltage. 

Vi trækker en vinder, efter afstemningen er slut.

Læs mere om de aftaler, vi stemmer om: OK24: Det stemmer vi om | BUPL

kurv

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.