BUPL Sydjylland søger to nye kolleger

Vil du være en del af det faglige fællesskab i BUPL Sydjylland? Så har vi lige nu to ledige stillinger på kontoret i Kolding. Til en fast stilling søger vi en faglig konsulent med fokus på forhandling, og til et barselsvikariat søger vi en professionskonsulent.
BUPL Sydjylland søger en faglig konsulent og en professionskonsulent

Faglig konsulent med fokus på forhandling

BUPL Sydjylland søger en stærk forhandler, der vil være med til at skabe værdi og synlige forbedringer for vores medlemmer. Du er du god til at danne relationer og drevet af at finde løsninger og opnå resultater.

Som faglig konsulent i BUPL Sydjylland bliver dine primære opgaver at forhandle forhåndsaftaler for pædagoger og ledere og at sparre med og rådgive fagforeningens tillidsvalgte i forhandlingsøjemed. Det er en spændende og varieret stilling, hvor du vil opleve, at der er noget på spil, og at dit arbejde gør en forskel.

Læs mere om stillingen nedenfor:

Konsulent med skarpt øje for den pædagogiske profession (barselsvikariat)

BUPL Sydjylland søger en konsulent, der brænder for at styrke den pædagogiske profession og vil være med til at skabe fagpolitiske resultater for vores medlemmer. Du er en dygtig formidler og har relevant viden om pædagogisk praksis, pædagogik, politik, og pædagogers uddannelse.

Du kommer til at varetage en kompleks og spændende stilling, hvor du både bliver samarbejdspartner for den politiske ledelse og understøtter den administrative ledelse i forskellige processer – alt sammen med det mål at styrke professionen. 

Læs mere om stillingen nedenfor:

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.