LLB

Din lederbestyrelse

Som ledermedlem i BUPL Storkøbenhavn har du din egen lederbestyrelse med særligt fokus på storkøbenhavnske lederes løn- og arbejdsvilkår.

Den lokale lederbestyrelse (LLB)

Den lokale lederforenings bestyrelse (LLB) vælges på lederårsmødet, og alle ledermedlemmer i BUPL Storkøbenhavn kan stille op. For at sikre størst mulig indflydelse på det ledelsespolitiske arbejde i BUPL vælges en repræsentant blandt medlemmerne af LLB til den centrale lederforenings bestyrelse. På samme måde deltager en repræsentant i BUPL Storkøbenhavns bestyrelsesmøder.

Din lokale lederbestyrelse vælges på lederårsmødet hvert andet år ( i lige år), og har fokus på og arbejder for de lokale vilkår og forhold, der er forbundet med at være leder på det pædagogiske område.

Der afholdes 4-6 årlige møder i LLB, hvor de ledelsespolitiske dagsordener og lokale lederaktiviteter er på dagsordenen. 

Kontakt lederformand, formand for BUPL Storkøbenhavn eller medlemmer af din lokale lederforenings bestyrelse, hvis du har spørgsmål til arbejdet eller er interesseret i at være politisk aktiv.

 

Den lokale lederforening

Som leder og medlem af BUPL Storkøbenhavn er du automatisk medlem af både Lederforeningen i BUPL og den lokale lederforening i BUPL Storkøbenhavn,

Du har en lang række fordele ved at være medlem af lederforeningen - bl.a. at du via lederforeningen får lokal ledelsespolitisk viden, når dine løn- og ansættelsesforhold er i spil.

Arbejdsprogram 2022-2024

På årsmødet 2022 blev følgende arbejdsprogram 2022-2024 besluttet:

 

 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.