Din opgave som TR

Som tillidsrepræsentant har du flere opgaver eller roller, og dine opgaver kan spænde fra alene at sikre, at gældende overenskomster og aftaler bliver overholdt til selv at have kompetence til at indgå lokale aftaler om lokal løndannelse. Du er som TR også med til at fremme gode forhold på din arbejdsplads, og du er kontaktled til og fra fagforeningen. På den måde er du også med til at sikre, at informationer fra BUPL Storkøbenhavn kommer videre til dine kolleger på arbejdspladsen. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med fællestillidsrepræsentanten for dit område og bliver bl.a. indkaldt til møder sammen med dine TR-kolleger.

Og bare rolig - vi klæder dig grundigt på til at varetage dit TR-arbejde gennem den obligatoriske TR-uddannelse.

 

Bliv klædt på til jobbet som TR

For at skabe en sammenhæng i det du skal vide som TR, arrangerer vi en lang række kurser for dig, og vi har bygget TR-uddannelsen op omkring en grunduddannelse (introkursus) og relevante overbygningskurser og tilbud, som f.eks. samtaletilbud.

På introkurset, der varer over 5 dage fordelt på 3 moduler får du indblik i, hvad der forventes af dig, hvad din opgave og dit ansvar er, og ikke mindst hvordan vi i BUPL Storkøbenhavn løfter i fællesskab.

På overbygningskurserne bliver du undervist i forskellige problemstillinger i dit tillidshverv, som f.eks. løntjek eller kommunikation. Du får også hvert år mulighed for at deltage i TR-topmødet.

Du kan altid se de aktuelle kurser under Arrangementer.

 

Valg af ny tillidsrepræsentant

Tillidsrepræsentanten er pædagogernes lokale talsmand. På hver institution har pædagogerne ret til at vælge en tillidsrepræsentant. Når TR er valgt, er det vigtigt, at BUPL får at vide, hvem der er blevet valgt som TR på arbejdspladsen:

Udfyld formularen "Jeg er blevet tillidsvalgt"

 

Afmelding af tillidsvalg

Det er vigtigt, at BUPL får at vide, at du er ikke længere er TR på din arbejdsplads. Du kan afmelde dig her:

Udfyld formularen "Jeg er ikke længere tillidsvalgt"

 

Individuelt samtaletilbud

Ud over at du som TR i BUPL Storkøbenhavn tilbydes løbende uddannelse, TR møder og netværksmøder, er det nu også muligt at få en individuel samtale med TR-konsulent Naja Linea Mittå. Samtalen kan omhandle:

  • din rolle som TR
  • hvad du brænder for i dit TR arbejde
  • arbejde med at styrke kommunikationen i dit arbejde som TR
  • kompetenceafklaring – hvad er dine styrker og udfordringer
  • styrkelse af evnen til at prioritere i dit arbejde

Kontakt TR-konsulent Naja Linea Mittå, hvis du ønsker at booke en samtale.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til kontakt vores TR-konsulent, hvis du har spørgsmål til de TR-rettede uddannelsesaktiviteter, som f.eks. intro-forløb, temadage eller netværk for områdetillidsrepræsentanter.

 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.