Ny huskunstner: Se Katjas fotokunst

Katja Engel Storm er specialpædagog og har de sidste 15 år også brugt en god del af sin tid på at fotografere. Giv dig tid til at se Katja's billeder næste gang, du besøger din fagforening. Det vil du ikke fortryde.
Katja

Katja Engel Storm er vores nye huskunstner, og hun vil være kendt af mange af jer specialpædagoger, da hun frem til for et par år siden var medlem af BUPL Storkøbenhavn. I dag er hun medlem af Socialpædagogerne, men fællesnævneren er den samme: specialpædagog, tillidsrepræsentant og fotokunstner. 

Katja3

Nysgerrighed efter at se verden fra en anden vinkel
"For mig er det at fotografere en blanding af begejstring og nysgerrighed efter at se verden fra en anden vinkel. Nogle gange er det, hvad jeg lige ser. Andre gange iscenesættere jeg," siger Katja, der er autodidakt og har fotograferet i 15 år. 

På væggene hos BUPL Storkøbenhavn og Socialpædagogerne i Storkøbenhavn anes bl.a. konturer af svampe, lys, lofter, blade og hænder.

Kontakt Katja
Billederne kan købes for 800 kr. pr. stk, og al handel foregår direkte mellem køber og Katja. Du kan kontakte Katja på 26 79 44 74 eller katjaengelstorm@gmail.com.

Kig gerne forbi
Du er i øvrigt altid velkommen til lige at kigge forbi - også selvom du ikke har en aftale. Vi er både søde, og vi har altid kunst på væggene udført af et medlem eller en gruppe med særlig tilknytning til. enten BUPL Storkøbenhavn eller Socialpædagogerne i Storkøbenhavn.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.