Brigitte Christensen - kandidat til posten som kasserer

Nuværende kasserer i BUPL Storkøbenhavn Brigitte Christensen genopstiller til posten som kasserer på generalforsamlingen d. 26. september i MusikTeatret i Albertslund. Faglig sekretær Anders Thostrup stiller også op til posten som kasserer.
Brigitte Christensen

Brigitte Christensen er ifm. med hendes kandidatur bl.a. blevet spurgt om, hvad der gør hende til en god kasserer, og hvad hun vil arbejde for. Læs svarene her, hvor du også finder link til tilmelding til GF24.

 

1. Kort om mig.

Uddannet pædagog i 1986 – faglig sekretær i BUPL Storkøbenhavn i over 25 år.

Troværdig, ærlig, høj integritet og stor faglighed er kendetegnende ved den måde, jeg arbejder. Med min mangeårige erfaring som faglig sekretær bidrager jeg med faglige løsninger såvel for den enkelte pædagog, der er kommet i tvivl eller i klemme, som i forhandlinger, der påvirker hele institutionen og det pædagogiske arbejdspladsfællesskab. Jeg tror på, at den pædagogiske praksis styrkes og udvikles, når leder og TR tager ansvar og sætter rammerne for et medindflydende arbejdsfællesskab. Solidaritet er den bedste forebyggelse af et godt arbejdsmiljø.

 

2. Hvad kendetegner og gør dig til en god kandidat for de over 6000 pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn?

Min pædagogfaglighed og mit menneskesyn er altid udgangspunkt i mit arbejde, ligesom jeg fortsat kæmper for, at det er uddannede pædagoger, der muliggør en positiv forskel i børns liv og udvikling.

Jeg er nysgerrig, lydhør og modig, og jeg har en grundlæggende retfærdighedssans, som gør, at jeg kæmper for retfærdighed og imod ulighed. Jeg har modet til at stå på mindretallets side, og jeg kæmper for, at alle børn og voksne har ret til at være og blive til dem, de gerne vil være. Ligestilling, mangfoldighed og demokrati er grundlæggende værdier i mit livssyn som pædagog, som medborger og som faglig sekretær i BUPL Storkøbenhavn. 

 

3. Hvad er, efter din mening, de tre vigtigste udfordringer for vores medlemmer, som BUPL Storkøbenhavn skal arbejde med?

Den pædagogiske tradition – den pædagogiske profession – den professionelle dømmekraft er udfordret. Selvom der på papiret er indført minimumsnormeringer, er det på ingen måder noget, der mærkes. Vi mangler pædagoger, og vi mangler den samfundsmæssige anerkendelse af, hvad vi kan, og hvad vi gør som pædagoger. Vi mangler (lige) løn, og vi mangler forberedelsestid, særligt på dagtilbud. 

 

4.Hvad er, efter din mening, de vigtigste udfordringer BUPL og BUPL Storkøbenhavn som organisation står overfor?

Vi har mange udfordringer i BUPL – både i vores lokale BUPL Storkøbenhavn og på tværs i det ”Store BUPL Danmark ”. Og jeg tror på, at en af de største udfordringer, vi har som fagforening, er, at vi vil så meget mere, end det vi kan nå – og derfor må prioritere vores indsatser. Jeg tror, det allervigtigste er at få skabt det store fælles VI – særligt i en tid, hvor polarisering vinder frem og demokratiet udfordres.

 

5. Andet du vil fremhæve ?

Jeg har været faglig sekretær i mere end 25 år, og jeg har siden sammenlægningen af de 4 små BUPL-fagforeninger – afdeling 2, 3, 4 og 5 – været politisk valgt kasserer i BUPL Storkøbenhavn. Åbenhed, tilgængelighed og transparens er nogle af de værdier, jeg altid har fokuseret på, når jeg har fremlagt såvel regnskaber som budgetter på vores generalforsamlinger. Mit ærinde som kasserer er, har altid været og vil fortsat være, at fremlægge regnskaber og ikke mindst budgetter, som er let tilgængelige og til at forstå. Det vigtigste for mig som kasserer er, at bestyrelsens forslag til budget er gennemskueligt og tilgængeligt, så vi på generalforsamlingen kan træffe beslutninger om vores fælles faglige indsatser, som vi forstår, og som vi har tillid til.

Tilmeld dig Generalforsamling 2024 d. 26. september i MusikTeatret i Albertslund.
Tilmeld dig Mød kandidaterne d. 19. september i Balleruphuset.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.