Anders Thostrup - kandidat til posten som kasserer 

Faglig sekretær Anders Thostrup stiller op til posten som kasserer på generalforsamlingen d. 26. september i MusikTeatret i Albertslund. Nuværende kasserer Brigitte Christensen stiller også op til posten som kasserer.
Anders Thostrup

 

Anders Thostrup er ifm. med hans kandidatur bl.a. blevet spurgt om, hvad der gør ham til en god kasserer, og hvad han vil arbejde for. Læs svarene her, hvor du også finder link til tilmelding til GF24.

 

1. Kort om dig selv.

Mit navn er Anders Thostrup, jeg er 48 år og bor i Hvidovre med min søn og kæreste. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge i 23 år, hvoraf 8 år også har været som leder af en ungdomsklub. De sidste 3 år har jeg været faglig sekretær i BUPL Storkøbenhavn.

 

2. Hvad kendetegner og gør dig til en god kandidat for de over 6000 pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn?

Jeg har været AMR i 10 år og været fælles AMR i en kommune inden jeg blev faglig sekretær. Min oplevelse af at kombinere min baggrund med den lokale FTR eller TR gør, at vi kommer rundt om udfordringer i kommunerne på en måde, så vi finder nye løsninger.  Jeg ønsker et tæt samarbejde i øjenhøjde med de lokale kræfter i kommunen for at finde de bedste løsninger for vores medlemmer, 

 

3. Hvad er, efter din mening, de tre vigtigste udfordringer for vores medlemmer, som BUPL Storkøbenhavn skal arbejde med?

Arbejdsmiljø: Vi skal fortsætte vores dialog med kommunerne om at skabe arbejdsvilkår, som gør, at man kan holde til at være pædagog/leder gennem hele sit arbejdsliv. 

Løn: Vi er på vej med at hæve lønnen for at være pædagog, men er slet ikke i mål endnu. Denne kamp skal også være med til at hjælpe på tilknytningen til vores kommuner.

Rekruttering: Vi mangler pædagoger i Storkøbenhavn. Derfor skal vi være med til at uddanne flere af vores dygtige medhjælpere, men også lave lokale aftaler som tiltrækker pædagoger til vores område. 

 

4. Hvad er, efter din mening, de vigtigste udfordringer BUPL og BUPL Storkøbenhavn som organisation står overfor?

Organisering vil stadig være en af vores udfordringer i de næste år. Vi har brug for at organisere flere medlemmer i fællesskabet BUPL for sammen at kunne vise, vi er stærke. Vi skal også kigge på, hvordan vi i hele BUPL får vores økonomi bedre i balance, så vi er rustet til de udfordringer, som kommer. 

 

5. Andet du vil fremhæve ?

Jeg tror, at vi ved at styrke lokale pædagoger i at fortælle, hvad en pædagog laver, når de er på arbejde, kan styrke værdien af vores arbejde udadtil. 

Der er en kæmpe forskel på, hvad en pædagog kan, og hvad en uden uddannelse kan i forhold til at danne, udvikle og socialisere børn og unge. Vores arbejde kan ikke altid måles i et skema, fordi det handler om at kunne bruge sin faglige dømmekraft. Derfor har vi brug for endnu flere, som kan være med til at fortælle politikere og samfund, at det ikke er ligegyldigt at pædagogandelen falder.

Pædagoger gør en forskel i børn og unges liv!

 

Tilmeld dig Generalforsamling 2024 d. 26. september i MusikTeatret i Albertslund.
Tilmeld dig Mød kandidaterne d. 19. september i Balleruphuset.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.