Årgang 2018 udstiller sommerkunst

20 børn fra Børnehuset Søndergården er de nye udstillere i Balleruphuset. Børnene udstiller under temaet ’Sommer’, og deres billeder kan ses allerede fra i dag.
kunst

 Af Charlotte Toft

Forberedt udstilling siden maj
De unge kunstnere fra Ballerup har været i gang siden maj med at forberede udstillingen. Først med blomster, så strand og solbillede. Udtrykkene spænder lige så vidt over billeder, cd-blomster, vindspil og isvafler – og meget andet. Der er brugt en lang række forskellige materialer – fra sand til maling over Børn&Unge, cd’er og kapsler.

Vindspil af kapsler i høj kurs
Og som med alt andet i livet, har noget været i højere kurs end andet: 

”Af kapslerne, vi jo undervejs har fået af BUPL Storkøbenhavn, er der lavet vindspil. Især har squash- og Tuborg Classic-kapslerne været i høj kurs,” fortæller pædagog Heidi Haulrich Klausen, de er ansvarlig for udstillingen.

I de kommende uger kommer kunstnerne selv på besøg i Balleruphuset, så møder du en gruppe børn på vej til et møde eller en aftale, så hils på – eller kom gerne selv på besøg og nyd udstillingen. 

Kunsten hænger i det store hus ved Ballerup St.
”Når vi lavet kunst, er det store spørgsmål altid, om de må få det med hjem, men denne gang kan vi så sige, at det hænger her i det store hus ved stationen et stykke tid,” fortæller Heidi på spørgsmålet om, hvordan børnene har det med, at deres produkter skulle udstilles.

Er du pædagog og kunstner?
Børnene fra Børnehuset Søndergården afløser specialpædagog og fotokunstner Katja Storm. Er du selv pædagog og kunster (og medlem af BUPL Storkøbenhavn), så er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationskonsulent Charlotte Toft, cto@bupl.dk.

Du finder hele udstillingen i stueetagen.

P.S. Også Børn&Unge-temaet om køn og identitet i lyserød og violette farver har været i særlig høj kurs, da der skulle klippes blomster.

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.