Få rabat på kurser og foredrag hos Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet i Aalborg og BUPL Nordjylland har indgået en samarbejdsaftale, der giver medlemmer af BUPL Nordjylland adgang til hovedparten af Folkeuniversitetets mange kurser og foredrag med 20 procents rabat.
FU

Folkeuniversitetet i Aalborg
Formålet med Folkeuniversitetet er gennem folkeoplysende undervisningsvirksomhed at udbrede kendskabet til den nyeste viden via forskningens metoder og resultater samt fremme demokratiforståelsen og aktivt medborgerskab. Det gør vi gennem forelæsninger, festivaler, debatter, kulturbegivenheder og andre events.

Der udsendes halvårlige programmer, der indeholder tilbuddene i Aalborg samt det øvrige Nordjylland.

Folkeuniversitetet har ingen fastansatte lærere, men anvender bl.a. undervisere, der til dagligt er ansat ved universiteter og højere uddannelsesinstitutioner. I Aalborg og resten af Nordjylland afholder Folkeuniversitetet årligt over 400 kurser og foredrag, der følges af mere end 10.000 nordjyder.

Alle kan deltage
Der stilles ingen krav til deltagernes bopæl, alder eller nationalitet og der stilles ingen krav om bestemte eksaminer eller uddannelse. Alle kan deltage i Folkeuniversitetets arrangementer. Eneste krav er nysgerrighed og interesse. Dog kræves der i visse fag et vist kendskab til fagområdet, for at man som deltager kan opnå det fulde udbytte af undervisningen.

Samarbejde med andre
Folkeuniversitetet i Aalborg og resten af Nordjylland samarbejder med en lang række foreninger, organisationer og institutioner. Alle, som har forslag og ønsker til konkrete undervisningstilbud, kan henvende sig til det lokale folkeuniversitet. 

Gennem dette samarbejde er Folkeuniversitetet med til at bringe forskning og ny viden ud til masser af mennesker, der normalt ikke har adgang til denne viden.

Se det nyeste program her: https://online.fliphtml5.com/lshbk/vftd/#p=1

Sådan tilmelder du dig

  1. Gå ind på www.fuaalborg.dk
  2. Vælg linket ’Køb med aftalekode’ øverst til venstre
  3. Indtast aftalekoden i det grå felt (aftalekoden fremgår af nyhedsbrevet fra BUPL Nordjylland)
  4. Hold med rabat kommer nu frem
  5. Vælg ønskede hold
  6. Lav tilmelding som vanlig, men til særpris

Ved tilmelding skal du oplyse kontrolcifre (de første 6 cifre i dit cpr. nr.) og arbejdssted/ledig/studerende. Du kan max. tilmelde 2 personer pr. hold pr. medlemskab (dvs. de kan medbringe en ledsager med rabat også).

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.