Derfor skal du komme til generalforsamling d. 3. oktober

Generalforsamlingen er fagforeningens demokrati i direkte form og virke. Jeg vil gerne her give dig fem gode grunde til, hvorfor du skal møde op og deltage.
Pia Ungstrup Petersen, næstformand i BUPL Midtsjælland

1) Hvad er der sket de sidste to år i fagforeningen?

Generalforsamlingen tager sit udgangspunkt i beretningen for den seneste periode. I BUPL Midtsjælland er generalforsamlingsperioden to år. Så vi ser tilbage på de seneste to år og gør status. Hvilke store dagsordner har der været de sidste to år, hvordan har vi arbejdet med dem, og hvad skal fokus være fremadrettet?

2) Hvordan skal vi præge retningen de næste to år?

I bestyrelsens forslag til beretning og fremtidigt virke for 2024-2026 vil der være fokus på arbejdet fremadrettet. Hvad ser vi af udfordringer? Hvad skal der arbejdes videre med? Efter den mundtlige beretning er det muligt for medlemmerne at give deres mening til kende. Hvad er vigtigt for dig, at vi er opmærksomme på i fagforeningen? Hvor skal vi sammen hen? - med lønnen, med arbejdsvilkårene, med professionen?

Hvis du har forslag til dagsordenen, skal du sende det til midt@bupl.dk senest d. 25. september kl. 9.00.

Generalforsamlingen slutter af med, at der er valg til bestyrelsen.

3) Hør et spændende oplæg

I år suspenderer vi generalforsamlingen i en time fra kl. 19.30 til kl. 20.30, hvor vi har bedt pædagog og forfatter Rikke Smedegaard om at komme og holde et oplæg om følelser i relationelt arbejde med udgangspunkt i hendes bog "Ida er pisseprovokerende - en bog om følelser i pædagogisk arbejde". For hvordan kan man som menneske (og pædagog) undgå at blive følelsesmæssigt berørt, når en stor del af grundlaget for ens arbejde består i at have nære relationer til andre mennesker? Og er det nødvendigtvis dårligt, at man bliver følelsesmæssigt berørt?

Det har Rikke klare holdninger til, så kom og bliv inspireret.

4) Bliv klogere på din pension

Som der er tradition for, vil en pensionsrådgiver fra PBU Pension være til stede med en stand, hvor du kan få en personlig snak, der kan give dig overblik over din pension, hvilke muligheder du har, og hvad du skal være særligt opmærksom på. Hvad sker der f.eks., hvis du gør alvor af dine tanker om at gå ned i tid? Hvad vil det betyde for dine fremtidige pensionsudbetalinger? Og hvad hvis du går op i tid? Hvad indeholder din pension egentlig, udover selve dine pensionsudbetalinger, den dag, du går på pension? og meget meget mere.

5) Hyggeligt og kollegialt samvær og sparring samt middag

Som altid byder BUPL Midtsjælland på middag, inden vi går i gang med selve generalforsamlingen. Du får lidt godt at spise og drikke samtidig med en masse kollegial sparring og socialt samvær med dine kolleger - og måske møder du nogle nye.

Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 3. oktober. Der er indskrivning fra kl. 16, og kl. 17 er der middag. Selve generalforsamlingen går igang kl. 18. Du kan finde det komplette program og tilmelde dig her.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen til vores generalforsamling i fagforeningslokalerne i Slagelse.

Vel mødt !

Pia Ungstrup Petersen
Formand

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.