Studerende
Ring til BUPL Midtsjælland

Vejledning til studerende

Som nyuddannet eller studerende er du velkommen til at kontakte os, hvis du har faglige spørgsmål eller har brug for hjælp til din jobsøgning. Vi kommer også ud på dit studiested og fortæller, hvad du kan bruge BUPL til.

Ring til os på telefon 35 46 58 10.

BUPL kommer ud på seminarierne

BUPL Midtsjælland besøger sammen med Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS) og Socialpædagogernes Landsforbund (SL) seminarierne og vejleder dig og dine medstuderende om blandt andet jobsøgning, og hvad du som uddannet pædagog kan bruge fagforeningen til. Du får at vide, hvad organisationerne står for og kan tilbyde, og du får at vide, hvornår du kan melde dig ind i A-kassen.

Når din studietid er ved at være slut, får du en henvendelse fra os, hvor du bliver inviteret til et møde, hvor vi fortæller indgående om fagforeningen. Vi vejleder dig også i, hvordan du søger job og giver dig gode råd, så du er godt klædt på.

Vi kommer ud på følgende studiesteder:

Campus Roskilde

Campus Slagelse

og Campus Holbæk, når de åbner op for pædagoguddannelsen i 2023.

 

Hvis du får brug for rådgivning

Når du er i din praktikperiode og eventuelt får brug for konkret rådgivning i forbindelse med din ansættelse, så kan du ringe til BUPL Midtsjælland på telefon 35 46 58 10.

Og ellers er det Pædagogstuderendes Landssammenslutning PLS, du skal kontakte, hvis du har brug for generel rådgivning og vejledning i forbindelse med dit studie og praktikperiode.

Vejledning til studerende

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.