TR

TR i BUPL Midsjælland

Valget som tillidsrepræsentant (TR) betyder, at du skal sætte dig ind i mange nye forhold og samtidig passe dit arbejde på institutionen. BUPL Midtsjælland klæder dig godt på til rollen.

Din funktion som TR

Din opgave som tillidsrepræsentant er blandt andet at fremme gode og rolige forhold på din arbejdsplads samt at være kontaktled til og fra fagforeningen og sikre, at informationer fra BUPL Midtsjælland kommer videre til dine kolleger på arbejdspladsen. 

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med fællestillidsrepræsentanten for dit område. For eksempel bliver du indkaldt til møder sammen med dine TR-kolleger fra de andre institutioner i dit område.

Desuden inviterer BUPL Midtsjælland dig og din BUPL-AMR til et årligt træf i fagforeningen, hvor I får en masse faglige input og kan sparre med de andre tillidsrepræsentant- og AMR-kolleger både fra jeres egen kommune og på tværs af alle ni midtsjællandske kommuner.

Og bare rolig - vi klæder dig grundigt på til at varetage dit TR-arbejde gennem den obligatoriske TR-uddannelse.

Bliv klædt på til jobbet som TR

For at skabe en sammenhæng i det du skal vide som TR, har vi bygget TR-uddannelsen op omkring dels en grunduddannelse, dels relevante overbygningskurser.

Grunduddannelsen

Selve grunduddannelsen består af fem dage fordelt på tre moduler. Du bliver introduceret til rollen som TR, og du får viden og kompetencer inden for løn og normeringer samt personalepolitik og individuelle ansættelsesvilkår.

Overbygningskurser
På overbygningskurserne går vi dybere med et bestemt emne, fx. forhandling eller MED-samarbejdet. Du kan tilmelde dig overbygningskurserne, når du har gennemført grunduddannelsen.

TR til Tiden - oplæg om aktuelle emner
Undervejs kan der opstå konkrete behov omkring specifikke og aktuelle problemstillinger. Det kan for eksempel handle om, hvordan du som TR skriver et høringssvar, eller hvordan du tjekker en lønseddel.

I disse tilfælde kan vores konsulenter komme ud på TR-møderne og holde oplæg. Det kalder vi for TR til Tiden.

 

Når du er blevet valgt som TR

Det er vigtigt, at BUPL får at vide, at du er blevet valgt som TR eller OTR på din arbejdsplads.

Udfyld formularen "Jeg er blevet tillidsvalgt"

Når du ikke længere er TR

Det er vigtigt, at BUPL får at vide, at du er ikke længere er TR eller OTR på din arbejdsplads.

Udfyld formularen "Jeg er ikke længere tillidsvalgt"

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.