Vi har stadig brug for din hjælp - din stemme er vigtig

Har du ikke allerede besvaret vores undersøgelse, opfordrer vi dig til at gøre det nu. Jo flere af jeres stemmer, vi hører, jo klogere bliver vi sammen. Tilmeld dig også vores lyttemøder og gør os klogere på dit konkrete arbejdsliv og på dine erfaringer fra arbejdspladsen.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Den 20. maj sendte vi en spørgeskemaundersøgelse til dig og dine pædagogkollegaer, fordi vi gerne vil blive bedre til at hjælpe dig og andre pædagoger på Fyn.

Tak til alle jer, der har svaret. Vi vil rigtig gerne have så mange som muligt til at udfylde spørgeskemaet, så har du ikke allerede besvaret vores undersøgelse, opfordrer vi dig til at gøre det nu. Jo flere af jeres stemmer, vi hører, jo klogere bliver vi sammen. Tjek din mail og deltag via linket i nyhedsbrevet.

Vi vil også rigtig gerne have dig til at deltage på vores kommende lyttemøder. DIN stemme er vigtig for os. Du tilmelder dig lyttemøderne 1. og 2. juni eller den 7. juni enten i undersøgelsen eller ved at skrive til vores faglige konsulent Astrid Skou Nyeng på asny@bupl.dk.

Er du leder og ønsker at deltage i lyttemødet for ledere den 8. juni, skal du kontakte os via samme mail. Lyttemøderne varer et par timer og er en samtale mellem 5-8 deltagere.

Det tager ca. 10-12 min at deltage i undersøgelsen, og blandt besvarelserne trækker vi lod om 3 gavekort a 1000 kr. Fristen for besvarelsen er den 6. juni 2022.

Har du ikke modtaget vores spørgeskema eller har du spørgsmål til det, så send en mail til os på bupl-fyn@bupl.dk 

Formål:
BUPL Fyns bestyrelse har en ambition om at følge med tiden og udvikle sig, så vi også i fremtiden bedst muligt kan hjælpe vores medlemmer med de behov og udfordringer, du møder i arbejdslivet.

Pædagogers hverdagshistorier og stemme er vigtige –derfor vil vi gerne kende din oplevede virkelighed. Dine udfordringer og dine drømme for fremtiden skal være pejlemærker for BUPL Fyns udvikling. Hvis pædagogerne og faget skal stå stærkt i fremtiden, skal vi kunne gøre tingene anderledes, end vi gør i dag, og dit svar er et helt afgørende skridt i den retning.

Vi vil ikke bare være en fagforening for medlemmerne – vi vil være en fagforening sammen med medlemmerne.

På forhånd tak for din hjælp.

Med venlig hilsen
Rikke Hunsdahl
Formand BUPL Fyn

 

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.